Aydeniz09 An itibariyle 30. Haftaya girdik. Ortalama 8 hafta kaldı🙏 Şimdi zaman geçmek bilmez 🙄 Çok sık idrara çıkma dışında bir sorunumuz yok şükür. 🙏🙏
Mineberna Aydeniz09 aynı bende 30🤗 kalça kemiği ve sırt ağrım dışında benim de pek şikayetim yok +9 kilo ile devam 8.hafta da çabucak geçebilecek bir zaman ama çok uzak görünüyor :)
kirpikmeselesi Aydeniz09 30. Hafta haftaların ne çabuk geçti diye düşündüğün, kalan haftaların asla geçmeyecekmiş gibi hissettiğin hafta 🥴
Aydeniz09 Mineberna Bende de çok sık idrara çıkma var. Kalça ağrımda çok oluyordu😣 Hergün bir tane maden suyu içiyorum işe yarıyor sanki tavsiye ederim🤗
Buselensi Mineberna ya bugun 3 saatlik yolda mola vermeden gittim bid3 ınıncede sandalyede oturdum baya ilk defa agrıdı kalça kemiğim afedersin tam kalçadaki çatalın orda bı kemık oluyo ya orası oturuken bişey yok ama kalkarken kırılmış gibi agrıyo bende 30+5 oldum acaba normalmı yoksa yoldan ve sandalyedenmı
Aydeniz09 Ecenaz345 Ortama 38 de doğuyor Ya genel de bebişler o yüzden öyle yazdım . Ortalama diye de belirttim zaten
Pelin-65 Atarsa 69 atar bizde 30 haftalık olduk kasıklarda belde Ağrı çok 😅ama ne diyoruz bu yolda çekilen çile kutsaldır 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
RuzgarsMommy Aynıyız 😍 Valla zaman çok çabuk geçiyor gibi geliyor bana Şuan 8 hafta çok az kalmış gibi hissediyorum bi heyecan geliyor bi telaş geliyor 😁
Aydeniz09 RuzgarsMommy 20 dakka da çişe gidiyorsanız yine iyisiniz😅 Tuvalletten kalkıp salona gidene kadar yatağa gidene kadar yeniden çişim geliyor 😅 Zamana gelecek olursak hiç geçmiyor gibi🙄
Aydeniz09 kirpikmeselesi Bana göre sanki 2 senedir hamileyim başı da yavaş geçti şuan da yavaş geçiyor gibi geliyor 🤗
RuzgarsMommy Aydeniz09 ay valla cok sık gidiyorum yaa hiç bukadar olmamıştı aynen 1 bardak su ic doğru tuvalet :))
Bktbll Merhaba 30+5 günlük hamileyim bacak ağrıları var özellikle geceleri sizin bebişlerin hareketleri nasıl benim tekmede atıyor ama bu ara tekmeden çok sanki geziyor gibi geliyor karnımın içinde sizinde öylemi
Aydeniz09 Bktbll Evet öyle gıdıklanıyorum hatta🤗 benimde çok ağrım oluyordu hergün bir tane maden suyu içiyorum etki ediyor baya
Buselensi Bktbll bende 30 +5im benimde karnım birden acımaya başlıyo ya anlamıypruö neden sert oluyo falan sanki tahriş olmuş gibi bi acı oluyo derimde
Sinem33 Bktbll merhaba ben de 30 hafta ya girdim girmemle birlikte özellikle gece bacaklarım kasıklarım çok ağrıyor uyuyamıyorum:( demekki normal mis buda birşey :(