Merhaba, geçen haftadan beri kuru öksürükle boğuşuyorum 🙁 Bir kaç gündür de boğazlarım çok acımaya başladı 16 haftalık hamileyim ilaç alamıyorum aynı sorunla karşılaşıp atlatan var mı doğal önerilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim kızlar 🙏

AyseBal, başlığı Şiddetli kuru öksürük ne yapmalı fikri olan var mı olarak değiştirdi.

AyseBal canim ben normalde de ilac kullanan birisi degilim boyle oldugum zamanlar genellikle bal ve toz zencefil karistirip yiyorum bide limon portakal greyfurt gbi c vitamini bol meyveler yemeye calisiyorum ve bol su iciyorum sivi propolis ve zeytin yapragi ekstrakti iciyorum gida takviyesi olarak ilac degil bitki caylari felan derken 1 haftaya geciyor ilerlemeden bi kac senedir bu sekilde yapiyorum onceden ilaclar kullanirdim afedersin balgamli oksuruge cevirirdi yine gecmezdi simdi bu sekilde yapiyorum dinleniyorum geciyor sukur insallah bian once atlatirsin sende cok kotu oluyor insan 😕

deletedmom592 hemen yapmaya başlıyorum dediklerinizi çok teşekkür ediyorum sağolun ☺ ilaç zaten malum bu durumda kullanamıyoruz gerçekten bebeğe bişey olcak diye korkuyorum öksürürken kendimi çok sarsılıyorum umarım bişey olmaz miniğe,
      inşallah çabuk atlatırım havalar tam hastalık zamanı bir sıcak bir soğuk sizde dikkat edin hayırlı günler 🤗

Merhaba bende bayadır böyleyim herşey yaptım geçmedi doktora gittim alerjik bir durumuş ihmal etmeyin öksürük iyi değil dedi doktor kasıklara baskı uyguluyor suyun gelir dedi bana şimdi ilaç kullanıyorum çok şükür birazdaha iyiyim bence hemen doktora git

HilmiNurayAltnkk gerçekten mi çok geçmiş olsun 🙏
          Bebeğime bişey olmasından tedirginim bende tek korkum o bir kaç güne de geçmezse gidicem canım Allah korusun kötü olmadan bende de alerjik astım var zaten belkide o tetikliyor ilaç almakta istemiyorum ama gerekiyorsa içicem teşekkür ederim ☺

AyseBal bi ara bende çok öksürüyodum doktora gittim beni gögüse yönlendirdi Soguk algınlıgına baglı değil reflü olabilir dedi portakal mandalina yeme dedi gaviskon şurup verdi bide öksürük ilacı verdi sadece gaviskonu kullandım bence bi doktora görün yani demek istediğim bende doktora gitmeden iyileşiyim diye deli gibi portakal mandalina yedim belkide onlar tetikledi yani Allah sanada şifa versin inş 😘

Wrw amin canım çok sagol☺ Doğrudur valla bir kaç güne de geçmezse başka çare yok gidicem başıma ağrılar giriyor öksürürken eşimde yarın gelicek şehir dışında gelir gelmez söylerim gideriz o baskıyla bebek zarar görmesinde inşallah 🙏

• Wrw bunu yanıtladı.
            • Wrw bunu beğendi.

AyseBal içini ferah tut görmüyo bende çok korkuyla gitmiştim ya bişi olduysa diye çok şükür keyfi yerindeydi 😘