Bnmde 20 lik apse yapmiştı largopen kullandım 500 lük gecti şimdi tekrarladı napıcam bilmiyorm ağrıyor yine :((

Cerenminehunkar ayy çok geçmiş olsun aynı sorunu ben yaşadım öldüm bittim doktora gittim acile bana hamilelere göre antibiyotik var onu verdiler sonra damakta ki şişkinliğim kendi kendine indi içinde ki iltihapı attı 🙏

Cerenminehunkar ayy çok kötü birşey 1 aya yakın aynı şeyi yaşadım2 günde 3 günde 1 tutuyordu bazen sabahlıuordum yapmadığımşey kalmadı en son çaresizce karanfil yağı aldımmm hiç ummuyordum ve azaldı çok nadir ağrıyor sürünce hemen geçiyor

Bende 2 haftadır largopen içiyorum tabiki doktorum yazdı birde mazejik sprey yazdı birini sabah içiyorum birini akşam sıkıyorum böylelikle atlattık satılır son 7 gün kaldı doğmasına zaten 👶

Cerenminehunkar canm kulak çubuğuyla dış etlerine elma sirkesi sürebilirsin. Geçmiş olsun bu arada

Cerenminehunkar karanfil çok iyi geliyor diyorlar deneyin bı bence en zararsız odur heralde şifa olur inşallah

Cerenminehunkar dişlerini ve diş etlerini sirke ve karbonatla güzel fırçala Canım hem temizliyor hemde agrıyı dindiriyor

Benimde kırık bir dişim vardı sabah kalktığımda apse yapmıştı ağrıdan duramadım hemen doktora gittim antibiyotik verdi 1000lik hamilelerin kuşlandığı sadece zaten 1 tane varmış doktoruma danıştım kullanabilirsin dedi bugun 4. Günüm anca azaldı sabahları kafamı duvara vurmamak için zor tutuyordum şuan çok iyiyim doktor kontrolünde ilerliyoruz tabi doktpra görün mutlaka 🙏🏼