Thesra Tmklslh Depend hasta bezine benzee yapıda kilot şeklinde doğumlarda bunu gibi benzer şeylerde kullanılan bir çeşit ped türü diyelim çok rahat oluyo giyiyosun üstüne çamaşır giymenede gerek kalmıyo kirlenince yanlardan yırtıp çöpe atıyosun
esmaefe Berenaysed ben de 5 yıl önce devlet hastanesinde sezaryen oldum. Kişiye göre değişiyor bence. Benim yapıştırma oldu gayet rahattı. Yalnız ilk günler bebeği emzirirken oturmakta zorlanmıştım çok alçak bi yere otururken çok acıyor. 15 günü bulmuştu acıların hafiflemesi
esmaefe Berenaysed hiç korse kullanmadım ve 1 yıl içinde göbek falan da kalmadı bende. Korse 40 ı çıkana kadar pek faydalı değilmiş kan dolaşımını zorlaştırıyor diye duymuştum kullanmadım
Tugba46 Walla sezeryanda çabuk iyileşmek için sondayı çıkarttıktan sonra ayaklanmak kızlar. Sık sık azar azar adımlayınca 1 günlük bi sıkıntın oluyo sonra bitiyo. Birazda kendi elimizde fazla yatınca yarada çok ağrı oluyo o yüzden sık sık kalkmak önemli
Wxyz Berenaysed bende 37 haftadayim bebegim 3800 boyu 54 cm doktor iki gun sonra sezeryanla alacak normali unut dedi bana birde erken alicak bebegi insallah bi sikintisi olmaz cok korkuyorum sezeryandan
Berenaysed Wxyz inşallah olmaz doktoruna güven ben de normali isterdim ama doktorum çok kötü olursun sezeryandan daha fazla yırtığın olur dedi onun iyileşme sürecini düşünemiyorum bile
HamiEsmaAydn @Berenaysed Bende ilk oglumu sezaryenle dogurdum ister istemez sancimiz oluyo kesiliyo sonuçta ama arkadaşın dediği gibi sunta ciktimi ilk yürüyüşe kalktıktan sonra sıkıntı yok eve gelince çok yatmak istersen benden tavsiye yatma busefer yatmaya alisiyorsun hiç iyilesemiyorsun bide arkadaşım benim doktorum baş ağrım ve bel ağrım olmasın diye günde 1tane sade türk kahvesi ve en az 3lt su iç dedi bunları kesin yap derim şimdi ikinci oğluma hamileyim 3hafta sonra inşallah kollarımda aralarında 21ay olcak