likapaa53 asiyetogac_1 asiyetogac_1 benimde geçen gece midem bulandı bakalım benimde 5 günüm kaldı güzel haber alırız inşallah❤️😍
Semanur27-K likapaa53 canım daha olmadım valla bugün ikinci günüm ama ne ağrım nede birseyim yok valla
Lamia65 Semanur27-K Leke yerleşme lekesi ola bilir belkide hayırlısı olsun canım. kız test yapsana heyecanlandım ha bak şimdi😍
Semanur27-K umay60 inşallah canım benim günüm geçti ama belirtim yok ve iki gün önce leke geldi şuan bekliyorum bnde allahım hepimize nasip etsin 😊😊🤲🤲
likapaa53 Semanur27-K herkeste belirti olmuyor hem belki geç döllenme olmuştur😍 test yapıcak mısın canım❤️
Semanur27-K Lamia65 canım valla yapmadım umut etmek istemiyorum o yüzden bekliyorum şuan bnde işteyim ve hiç adet olcak gibi de hissetmiyorum cnm
Semanur27-K umay60 canım herkes ole söledi ailemden ama bnde ümit etmek istemiyorum işte leken geldi iki gün once şuan hiç yok ve hani olsa bu ay evlilik yıl dönümünüz çok mutlu olurum
Lamia65 Semanur27-K Neden ki canım.Adetinle baglı problemin mi var? Daha önce böyle bişiy yaşadın mı?
asiyetogac_1 Semanur27-K yaaa cok heycanli allahim insallar umutlarini bosa cikarmasin canim adetin gecriyse yap bence cikar ben oncekimde adetime birgun kala yaptim gene çıkmıştı silik sekilde
Semanur27-K likapaa53 canım bu ay evlilik yıl dönümüm var 27 de eğer rabbim nasip etti ise yapicam test çıkarsa eşime solemicem supriz yapcam saklicam biraz umarim nasip eder