Anneolmayahasret Gunesaydeniz hadiii yaa😳😳 ozamn lazeremi baslasam napsam hem kokten kurtulurum 😂 saol canm hemen arastirmata basliyorum iyi biyer💜
Gunesaydeniz Anneolmayahasret lazeri kesinlikle öneririm canım. Ama hamilelikte değil. Emzirme döneminde bilmiyorum zararı var mı ama gerçekten büyük rahatlık.
Zynpth Anneolmayahasret banyoda keselerin ayaklarınızı ve epilasyondan sonra nemlendirin hatta sürekli nemlendirin
Fossey Doğal at kılı fırçası kullanabilirsin. Dönmüş kıllara, batıklara selülit ve pürüzlere birebir 🙃Eda taşpınarın fırçası, 60 lira civarında.
Ozgee11 Anneolmayahasret epilasyon cihazından oluyor 🤦🏻♀️ bende de bir ara çok oldu. Kullanmayı azaltmaya çalışın. Peeling ve keselenme iyi gelecektir
Anneolmayahasret Ozgee11 bugun baya keseledim canm yarisi disina cikti sayilir.. artik agdaya donucem makina cok kotu yapti
Mom9272 Anneolmayahasret asko kabak lifi al her banyoda keselem onunla çok faydasını görüceksn nemlendir boll bide
Anneolmayahasret Mom9272 yavru normal keseyle keseledim baya bi cikti disina.. seninkinide deneyim saolasin😘😘
Esesraa Anneolmayahasret jilet çoğaltmaz sertleştirir zaten iki sefer jiletle aldıktan sonra ağdayla alınca incelir.