Halekd Nurhayatymnli benim kilosu az ama suyu azalmış o yüzden bana da salı günü yatış verdi doktorum. Bakalım suni ile açılma olacak mı 🤷🏻♀️ Allah yardımcımız olsun arkadaşım 🙏🏻
Nurhayatymnli Halekd insallah baktiklarinda acikligimiz olurda suni verdiklerine deger 😊 Allah hepimizin yardimcisi olsun 🤗
Halekd Pelin0909 gelen sancılar düzenlimiydi peki benim de ağrım oluyor ama devam etmiyor ara ara ve nst de hiç sancı çıkmadı.
Halekd Nurhayatymnli bende öyle olur diye dua ediyorum. 🙏🏻 Ama nst de sancı çıkmadığını görünce yıkıldım kesin açıklıkta yoktur. 😕
Kbrsydn Halekd ben 7 yıl önce doğum.yaptigimda oğlum 41+3 te ayni siizn dediğiniz gibi hicbir belirti yoktu çatısı da dar olduğu için sezeryanla olmustum
Halekd Kbrsydn Keyifçi tam benimki gibi biz de herhalde suyumuz tam olsaydı öyle olacaktık. Ama maalesef o kadar bekleyemeyeceğiz. 😕
Zlmdnccc Halekd benimde yarın 40 hafta doluyo kız bide bizimki hala yok bisey yarın bende gidicem bakalım ne olacak 😊
Halekd Zlmdnccc inşallah herşeyi iyidir suyu kilosu boyu 🙂 allahım bize kendi sancılarımızı verir inşallah çok endişeleniyorum çünkü halkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Halekd Haceba suyu biraz daha olsaydı doktorum 41 haftayı bekleyecektim dedi ama tam sınıra gelmiş risk alamam dedi.
Haceba Halekd herşeyden önce senin ve bebeğin sağlığı tabi ki Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah 😊
Nurhayatymnli Halekd bende nstde cuma gunu sanci vardi ama aciklik yok dedi 1 cm acikligim vardi normalde snradan aciklik kapanir mi bilmiyorum ebe yok dediginde şaşırdım
feyzaer Halekd bizde 40+4 üz. Bendede ne sancı ne nişan var. Oturduk bekliyoruz resmen. Bizim kız şimdiden naz yapıyor😬
Halekd feyzaer şimdiden Naz çekiyoruz valla 🙂 Allah halkımızda hayırlısını versin inşallah doktorunuz size ne dedi ne kadar daha bekleyecek?
feyzaer Halekd valla devlet hastanesine gidiyorum 42 ye kadar yolu var diyorlar ama. Yarın tekrar kontrole gidecem bakalım ne dıyecek bu sefer. Ama ben 41 den sonra beklemek istemıyorum ya korkuyorum sezeryan istiycem sanırım 😒