Deletedmom92 Halekd Benimde yarın tam 40 haftalık oluyo kuzummm 🤷🏻♀️🙊 Allah izin verirse Yarın doktora gidicem bakalım ne dicek 🤰🏻💜
Pelin0909 Halekd bende kızımı 40+6 da normal doğum yaptım senin gibi hafif ara ara gelen sancim vardı suni sanciyla devam etti hiç korkulacak bir şey degil Allahım tek avaz da kurtarsın seni
Halekd Ruveyda_ erkek tabi 😂 bide kızlara nazlı derler. Doktorum bana da salı günü yatış dedi. Suni ile deneyeceğiz bakalım. Hiç sancım yok. Bebek pozisyonda ama sıfır sancı sıfır açılma sanırım. (bakmadı ama)
Deletedmom92 Halekd Rabbiim kolaylık versinnn balımmm 💜 Benimki kız olucak nasip olursa 🤰🏻 Kızlarda geç gelebiliyomus demek ki 🙈
Halekd SerraKr hiç açılmanız varmıydı peki bana da doktor salı günü yatış suni verelim dedi ama ben aşırı stres yaptım hiç açılma olmadan suni ile başlamak delilik sanki 😕 sizin nasıl geçti çok mu zor gerçekten dedikleri gibi 😏
Halekd Deletedmom92 oyuncak ettiler bizi niye gelmek istemiyorlar acaba bu sıpalar 🤭 ara ara ağrım oluyor ama işte bebeği itecek kadar kuvvetli değil demek dedi doktorum.
Acemiy Halekd nişan ne zaman gelmişti benim az önce nişan geldi ama sancı falan yok beklemeyi düşünüyorum
SerraKr Halekd ya stres yapmayın Allah yardım ediyor bir şekilde doğuyor ama çok dua edin sancı sırasında eşiniz yannzda olsun kasılmalarda yardım etmişti eşim bana çok iyi olmuştu. Ama bu sefer suni filan almayı istemiyorum kendi sancımı beklicem
Deletedmom92 Halekd Ben olsam benimde gelesim gelmez şu virüslü ortama kuzum 😂 Hak veriyorum minnoslarımıza 😂💙💜💛♥️
Halekd Deletedmom92 valla bu virüs belasından zor kurtuluruz biz millet iyice saldı herkes parklarda bahçelerde yayılmış resmen 😕 Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın bi kucağımıza alabilsek sağlıklı sıhhatli 💙
Halekd Pelin0909 benimde salı günü 40+6 oluyor bakalım bizim nasıl ilerleyecek inşallah dediğin gibi kolay olur 🙂 sakin kalmaya çalışmak en iyisi galiba 🤷🏻♀️
Acemiy Pelin0909 nişanınız ne zaman gelmişti benim az önce geldi ama sancı falan yok evde beklemeyi düşünüyorum
Pelin0909 Acemiy canım benim nisan falan gelmedi günüm dolunca hafif sanciya eşimin israri üzerine gitmiştik hastaneye suyumu bile doğum başlayınca patlattılar
Nurhayatymnli Halekd 40+5im yarin yatisim yapilcak nolcak bilmiyorum acilmam olmazsa sezeryan olcam sanırım icim cok degisik doktorum daha fazla tutmak istemiyo kilosundan dolayi 🙄
Halekd Nurhayatymnli benim kilosu az ama suyu azalmış o yüzden bana da salı günü yatış verdi doktorum. Bakalım suni ile açılma olacak mı 🤷🏻♀️ Allah yardımcımız olsun arkadaşım 🙏🏻
Halekd Pelin0909 gelen sancılar düzenlimiydi peki benim de ağrım oluyor ama devam etmiyor ara ara ve nst de hiç sancı çıkmadı.