birprens-annesi Merhaba arkadaşlar 35+5 teyim bu sabah uyandığımda yoğun bir akıntım olmuştu alanı çok geniş değil fakat pijamamı ıslatacak kadar olmuştu. Biraz önce de hafif kahverengi leke olduğunu gördüm normal mi acaba ?
Mom20_ birprens-annesi bnde senin gibi sabah bi akinti islaklikla uyandim😞napacam bilmiyom 38 olduk bizde hastaneye gidimi gitmiyimi kararsizim belimecok kotu agri giriyo kasiklarimda falan bisey yokda benimde 10 gun once falan kahverengi kirmizi akintim gelmisti
AybarsMomy birprens-annesi akıntı benimd eoluyor aynıymış günlerimiz. Ama leke geldiyse git doktora görün bence. İhmale gelmez .
Esraslc birprens-annesi kontrole gitmenizde fayda var benim de aynı belirtiler olmuştu, kontrole gittiğimde doktorum suyumun geldiği söyledi, ara ara adet sancıları geliyordu, sürekli de çamaşırım ıslanıyordu hafif kahverengi renkli sularla
AybarsMomy Mom20_ neyin kararsızlığı bu on gün önce lekelenmeniz gelmiş ıslaklık gelmiş ağrınız var hala gideyim mi girmeyeyim mi ? 38.haftadasınız doğum zamanı artık gelmiş doktor size her an dikkatli ol tetikte ol demedi mi yada o demediyse siz bunu düşünemiyormusunuz. Ya bu umursamazlıkları anlamıyorum ben ya gerçekten
Gzm_oyku Arkadaslar ıslaklık oluyor doktrum normal dedı ama kanamaysa mutlaka mudahale edın doktrunuza veya acıle gdın
Mom20_ AybarsMomy lutfen on yargili konusmayalim lekelenme oldu gitti doktorum beni azarladi her seferinde bisey olunca boyle gidip gelecenmi diye 4 gundur sancim vardi yine gittim nst ye bile baglamadi normalde cati muayenesi vaktim geldi ona bile bakmadi girince azarliyor beni bosu bosuna bisey yok geliyorsun diye demin esim aradi durumu anlati gelmesine gerek yok dedi sancisi olana kadar
AybarsMomy Mom20_ arkadaşım senin doktorunda iş yok o zaman kesinlikle başka bi doktor bulman lazım. Ne demek azarlamak ne işin var demek . Ben doktoruma Çarşamba günü gittim elli kere tembihledi artık doğumun olabileceği zamanlardasın diye suyunu takip et kanama takip et hareketlerini takip et bişey olursa hemen beni ara beklemeden sen gel hastaneye bende gelirim diye.
Meral-5866 Mom20_ ya bu nasıl doktor hastasını azarlıyor böyle doktorlara da sinir oluyorum ya. Ne yani gittin parasıyla degil mi parasında veriyorsun üstüne azar. Rabbim yardımcın olsun canım kusura bakma sinirlendim yazdım öle.
Mom20_ AybarsMomy oturdugum semte sadece bu doktor var gidebilecegim baska bi doktor yok malesef bunu bile zar zor buldum bebek 2 ayliken anca kabul etti beni
birprens-annesi Benimde karnımın alt kısmında adet olcakmışım gibi ağrı oluyor ara ara birde belimde oluyor arada bakalım bugün bi takip edicem artarsa giderim
Mom20_ birprens-annesi vala benim simdide idrarim kanli geliyor ariyorum kadini durumu anlatiyorum aban gelme diyor bu olanlar normal diyor
AybarsMomy Mom20_ nerde oturuyorsunuz yakınlarda başka yok mu arkadaşım ben telaş yaptım şuan senin bebeğin ve senin için ya. Nasıl normal olabilir kanlı idrar
Mom20_ AybarsMomy vala canim gel bana sor sabahtan beri agliyom ama elimden gelen bisey yok kacdeda aradim kadin termin vermiyo aglamakgan helak oldum bebegim allaha menet cocugun durumu nasil hic bi bilgim yok
Mom20_ Meral-5866 yok haklisin canimvala 9 ayi burnumdan getirdi pislik ikinci gebeligimde baska bi semte gidecem bidaha burada dogum yapmam kadin hic bi sekilde ilgilenmiyo seker testi falan ikili tarama hic bisey yapmadi bana
Meral-5866 Mom20_ kadın doktorlar bilmiyorum bana çok egolu geliyor. O yüzden ben doktorumu erkek seçtim. Kısa ve net naif anlayışlı yardımsever. Kadınlar bazen acımasız oluyor canım. Mecbur degil sen o doktora iyi Bi doktor araştır. Zaten hamilesin bide doktorun umursamazlığıni tribini mi çekicen allahım sen hayırlı doktor ve hemşirelerle karşılaştır doktor önemli.🤲😉