Tugbaal Aecrin ya ben de 17 haftalik oldum daha hissedemedim heyecanla bekliyorum bazen seyirme gibi oluyor ama doktor 20. Haffadan sonra hissedersin dedi
AselinAnnesi12 Bazen karnimda kalp atisi seklinde hissediyorum minik kelebeleğimi ama hala tam hissebiliyorum sayilmaz çok çook derinden gelen bir atış gibi 😍 siz nasilsiniz ?
Zeynepkrt Yarim_Kilo_Kiyma 16+ 2 olduk ikinci gebeliğim ama hissetmedim 🙄 kızımıda 19+5 te hissetmiştim 😂
Rabia95 Aecrin 17 olduk iki kere hissettim sanki, birinde kalp atışı gibi pıt pıt birinde de bişey kaydı gibi oldu 🙏🏻
sinber Aecrin 13+3 üz 9 haftadan beri seğirme sürtünme şeklinde hissediyorum çok şükür bnm de bir kızım var ama 4.hamileliğim
Bahriye06 sinber merhaba daha önce konuşmuştuk sanki yanlış hatırlamıyorsam 3 kızınız vardı 4.ye hamileydiniz galiba
minikmucizem1_ Aecrin bugün tam 16 haftalık olduk bende bi an önce hissetmek istiyorum bulantilarimda geçti hamile değilmişim gibi oluyor bazen😂😂
Bahriye06 Aecrin 17+2 oldum 4.gebeliğim arada bir sol tarafımda pıt pıt hissediyorum ama çok aşırı değil
sinber Bahriye06 merhaba konuşmuştuk canım ama bir kızım var 4.hamileliğim diğer ikisi pıhtılaşmadan dolayı kürtajla sonuçlanmıştı
bebegim_28 Aecrin 17 haftalık oldum bir kaç gün önce böyle bi kasılma sertleşme gibi bi de kalp gibi pıt pıt oldu ama bebek mi bilemedim 1 2 hafta daha geçsin bakalım 😊
Lalammm Bende 15+3 bende sanki bian seyirme gbi bazende bisey gecer gbi ama iki kere fln bnm ilk gebeligim belkide bagirsakdir yani tamda ayirt.edemiyrm tecrubeli olmadigim icin.
Ebruu1 Merhaba kızlar 17. Haftaya giriyoruz bizde yarın ama daha cinsiyetimiz belli değil 🙈 sizde durumlar nasıl son kontrolleriniz ne zaman vitaminleri düzenli kullanabiliyor musunuz?