EbSa Selimem yaparım deyin o yaptıysa bu yaptıysa ben neden yapmıyım diyerek hırslanmak iyi oluyor 💪🏻
Asparya EbSa Allah hayırlı evlat eyleisn inşallah. 🥰 Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. Bende normal doğum istiyorum ama doktorum boyumdan dolayı (1,58) sezaryen öneririm dedi. Boyun kaçtı acaba? Umarım bende bir avazda doğururum. 🙏🌼
EbSa Melz1s en kolayı onlar merak etmeyin rahatlayınca pek umrunuzda olmucak onlar hemen bebişi görmek isticeksiniz 🤗🤗
Melz1s EbSa ya bilmiyorum ki doğumun başladığını nasıl anlıcam suyum gelcek mi gelirse nasıl olcak falan birde nişan diye bir şey varmış sanırsam falan hiç bir şey bilmeyince sanki anlamıcakmışım gibi geliyor ya hastaneye geç gidersem falan filan korkuyor insan :( Birde o ağrıları bilmiyosun ve kimden duysam ağrıların çok acılı olduğunu söylüyor insan korkuyor :(
kbrasahiin06 Kızlar bu bebeğin eşi ne demek 🙄 ultrasonda hep söylüyorlar şimdi sizde yazmışsınız eşi içinde ıkındım diye 🙈
Denizkaplan kbrasahiin06 bebek kordonunun baglı oldugu kan ve damardan olusan et parçası bebegı besleyen şey
EbSa Asparya inşaallah 🤲🏼🤲🏼 İlk defa böyle birşey duydum 🤷🏻♀️ Benim boyum 1,64 canım hayırlı doğumlar inşaallah hakkınızda 🤗
EbSa Melz1s ağrılar son raddeye ulaşınca tabi acılı oluyor ancak başlangıçta sıklığından anlayabilirsiniz suda emin olun istemsizce akınca anlarsınız 🤗
Bbsraa EbSa ne güzel sağlıcakla almışsın kucagina. Darısı bana ve tüm hamilelere olsun inslalah. Şuan hastanedeyim 3 gündür burdayım sadece nst ve tansiyonuma bakılıyor yarın belli olacak büyük ihtimalle suni sancıyla başlatılacak perşembe denmişti ama beklemezler zannediyorum. Çok korkuyorum dua edin bana da .
EbSa Bbsraa Allahım inşaallah hayırlı zamanda hayırlı şekilde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 🤲🏼🤲🏼
Mkelebek EbSa olan olmus desene. Benim aklimdan hic cikmiyo valla epidural ona guveniyorum😅 doktorum agrilarini tamamen kesmez dedi ztn istemiyoruz kesmesini yoksa dogum.olmaz dedi 4cm acikligi bilmiyodum ama aklimda olsun
EbSa Mkelebek aman dikkat edin derim benimde sürekli aklımdaydı ama anlamadım heyecandan mı nedir tamamen çıkmış kafamdan 🤦🏻♀️
nilgun_41 EbSa Hayırlı olsun 😊39+2 deyiz bizde bekliyoruz oğlumu ama gelmeye niyeti yok gibi suni sancıyla başlatmalarindan çok korkuyorum
ayseikragull nilgun_41 bende 39+2 deyim kasık ağrım var ama benim kızımında gelmeye niyeti yok inşallah dediğin gibi suni sancıya gerek kalmadan kendi sancılarımızla gelirler😌🤲🙏
nilgun_41 ayseikragull inşallah ya 🤗bende dün akşam adet ağrısı gibi birşeyler oldu geçti gündüz hiç birşey yok birde büyük tuvalete çok sık çıkmaya başladım acaba bunlar belirti mi bilemiyorum sizin doktorunuz cati muayenesi yaptı mi