Kiymet Bsrbsn valla şöyle ki ben betayi ilk gun hamileligimin ilk günü 629 olarak öğrendim iki gun sonra kese görünmediği için doktor tekrar istedi canli bir gebelik olmasi icin iki kati olmali dedi 1326 oldu sonraki iki gun sonra 5 haftanin icinde gittim doktora cok zor gordu keseyi benim hesabimla onunki tutmadi ben 5. Haftamda olarak gitmistim doktor 4+5 tesin henuz dedi bu yani ve cok kucuk zoom yaparak gördü
Hayriye1410 Zeynep_cagdas pıhtılaşma bozukluğum var genetik yıllar önce test yaptırmıştım. Birde önceden emboli geçirdim o yüzden riskim var
icegul Cansel76 amiin inşallah, bende 5+2 yim iki hafta sonra kontrolüm var dualarınızı bekliyorum 🤲🏻🥰
momteacher Kızlar bende adetime 4gün varken bhcg 64,7 çıktı, yarın adet günüm, testi nezaman yaptırsam tekrar? Pazartesi mi yoksa bikaç gün daha bekliyim mi ? Şuan 3+3 oluyor
tuzvelimon Arkadaşlar ben de az önce test yaptırdım adetime 4 gün var daha. Test 9.1 çıktı 🤔 şimdilik belirsiz tabii. Böyle olup ilerleyen var mı? Bu arada 2. bebeğim olacak ilkinde de 4 gün önce öğrenmiştim 522 çıkmıştı oğlumda. Öyle olunca emin olamadım
Avakado-34 Merhabalar . Biz de bugün 6 haftalık olduk. İnşallah şubat annesi olacağız biz de . 5+2 de doktora gittim, Beta hcg değerime hiç bakılmadı kese direk göründüğü için. Alttan bakılsa kalp atışını da duyarız dedi ama ben istemedim. Karından herhalde 7.haftada görüşebiliyormuş kalp atışı. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlere kavuşuruz . 🤲🏻
Mlkkkkkkk Oyagunaydin belli olmaz canim ben 6+2de kalp atisini goremedim bugun 7+2 tekrar gidecegiz bakalim insallah goruruz, insallah sen de gorursun. Bu arada erken donemde doktorun kalp atisini gorse bile sana dinletmeyebilir bebege zararli oldugu icin, endiselenme gayet normal.
AnnesiveKizii Kiymet Evet canim 6. Haftada keseyi görebilirsin inşallah 🐣 kalp atisi icinde 8.Haftadan sonrasi garanti oluyor saglicakla kucaklarimiza alalim bebisleri insallah
Oyagunaydin AnnesiveKizii doktorum 2 hafta sonra gel demişti o da yarına denk geliyor 🥰 inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🤲🏻🌺
AnnesiveKizii Oyagunaydin İnsallah canım ben 8+3 de duymustum kalp atışını 💕💕 Cok farkli cok guzel bi duygu