Gizemgizem25 Szybzdmr 2 günde bir testini tekrarla kan acilden git ver 2 hafta ya keseyi görürsün canım bence
1minik_mucizem Bizde bugün 5+5 olduk geçen hafta keseyi gördüm Çarşamba günü kalp atışını duycam inşallah
Bsrbsn Hayriye1410 bende pazartesi kese için gidicem belki bugün gitsem bugünde görürdüm ama bekliyorum sanki saatler geçmiyo 😂😂😂
Cansel76 Kiymet selaaam bende 5+5 günlük doğum hayırlısıyla şubata giriypruz inşallah hayırlı saglıklı bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz
icegul Cansel76 amiin inşallah, bende 5+2 yim iki hafta sonra kontrolüm var dualarınızı bekliyorum 🤲🏻🥰
momteacher Merhaba kızlar, bende 3haftalık şubat annesi oldum galiba😍adetgünüm 15haziran, bugün kan testimin sonucunu öğrendim, bhcg değerim 64,7 ebe çok yeni olduğunu haftaya testi tekrarlamam gerektiğini söledi, değerim normal mi kızlar?
Gizemgizem25 momteacher 4 mayıs tı canım geç döllenme olmus sanırım benm bakalım haftaya gitcem doktora
momteacher Gizemgizem25 benmde 20mayıstı canım, kan testini haftaya tekrarlamamız gerekiyor haftaya, inşallah ikimizinde sağlıkla ilerler🙏🏻🧿
Gizemgizem25 momteacher ben 4 kere verdm ilki 13 2. 43 3.110 4. 354 2 günde bir verdm doktorum normal yükseliyor artık vermene gerek yok dedi 🧿 kese görmeye cağırdı haftaya insallah