Deniz2961 Kizlar selam.ayaklrm.surekli buz gbi isitiyrm.10 dk snra yine ayni kasiklrm agriyor bn ayaklrmin usumesne bagliyrm onerniz nedir
Deri Deniz2961 benimde ayni sorunum var akintimda cok hatda o akinti bazen baya sancida yapiyor coraplamyatiyorum sürekli ayaklarini sicak tut ama vicut isini asiri sicak olunca cikar coraplar az vicut isin düzelsinnsonra tekrar giy üsütürsün yoksa
biiiidamla Deniz2961 benim ikinci hamileliğim ilkinde böyle bir durum yoktu ama şuan 7 haftalık olmama rağmen ayaklarım asla ısınmıyor kan tahlilllerim de güzel çıktı aslında görünürde bir sorunda yok
NaimeYilmaz Deniz2961 kan değerlerınız nasıl pekı? Takvıye vıtamınler alıormusnz ? Ayak cok onemlı gerekırse 2 kat corap gıy bence ama bi değerlerınede baktır mutlaka son zamanlarda dusmus olablrler
Adil Deniz2961 ilk hamileleyim. Onun icin endiwe ediyorum.bende 2hafta once gitmiwdim her wey guzel dedi.ama bu gun kasiliyorum akintimda var biraz bulawik tam kan gibi olmasada benziyo.
NaimeYilmaz Deniz2961 doktoruna danıs dozunu arttırır belkı ben bi ara 2 doz alıordm smdı normale geldk ama doktor kontrolunde tbi
serapsercen Deniz2961 yorgansız oturmuyorum illa üzerinde olcak bise koltuk altın terliği düşün ama ayağım buz ellerim buz titriyorum resmen