Sare07 AyaYlmazYldrm yolda giderken araba sarsılıyormuş bir şey olur mu diye sormuş. Ayyyyy sayende karnıma agrı girdi gülmekten. Çok güldüm bebeğe bişey olur mu acaba 😂😂😂😂
Sevdiss_17 Sare07 canim vallaha benimde 2. Gebeligim esimin sirket araci cok sarsiyo ve inan bazen bende korkuyorum eve gelince karnimda ve belimde agri oluyo arkadasa hak verdim bu konuda bende korkuyorum 😂
Mom9272 Esranurrr ya acaba gerçekten bu soruları sorarken ciddimisiniz aşırı merak ettim? Açtığınız her post aynı birtane mantıklı soru yok😅
Esranurrr Mom9272 ciddi olmasam yazmam heralde ilk gebeligim oldugu icin korkuyorum icinde tasidigin can sonucta canindan canin oluyo bisey olmasani istemezsinn sonucta
ilkbahar Mom9272 bunlara mantıklı ciddi ciddi cevap verenler de var ya 🤷♀️ ben en çok ona takılıyorum 😃
Mom9272 Esranurrr elbette öyle ama siz bunları sorarken böyle tepki alacağınızıda düşünmelisiniz en basiti soluduğumuz hava hep toz zaten ne zararı olabilir? Bence buraya daha ciddi sorularınıZı yazın komik oluyor
Anneolmayahasret Mom9272 ayy kiz dur gecen adamin biri sinek yutmus ilac icmis sinek olsun diye 😂😂😂tobe yarabbim aklima geldi birden kahkaha attim😂😂😂😂