Kızlar jonhnsons baby şampuan ve bebek yağı aldım ama kötü kokuyor sanki yada banamı öle gelıyor bılmıyorum internet yorumlarında çok güzel koktugu felan yazıyodu ama bu bıldıgın hacı yağı gibi kokuyo bebek koktugu felan yok
[😱😱😂]

Kader13 kokması iyi bir şey değil zaten katkılı onlar hep uygun bir şey bakıyorsanız uni baby yada e bebeğin kendi markası olan şampuanı fiyat gark etmez diyorsanız mustela çünkü bebeğinizin cildiyle direk temas eden şeyler

Kuzeymiraa ya hiç kokmaz diye aldım ama elimi yıkıyım bebek gibi koksun istedim ama bebekler yıkandıktan sonra miss gibi kokar ya öle bi sonuç bekledim ama malesef elim kötü koktu atmayı düşünüyorum aldıgımı

Kader13 bence kullanma onu eczanede satılan bir marka tercih et

Glcnazz10 trendyolda yorumlara baktım markete cıkmıştım migrosda gözüme takıldı aldım ama pişmanım atıcam gibi gözüküyor bebeğimi yıkadıgım zaman öle kokacaksa kokmasın yani

Gizmogram atıcam canım büyük ihtimal eşim güzel kokuyor dedi sonra dedim git bi elini yıka bunla güzelmi değilmi 😂

Kader13 o markanın kokusu beni de rahatsız etti daha temiz içerikli ürünler var onlara gözatabilirsin

Kader13 En azından bir yaşa kadar mustela öneririm ilk bebeğimde onu kullandım şimdi ikinci bebeğimde killanicam ve hem katkısız hem göz yakmıyor ve en önemlisi konak olmasını onluyor

Gizmogram fişi attım paketliydi bir güzel açtım onuda attım çöpe iade almazlar geri malesef

Saglikanne cildini öle doğala alıştırırsam sonradan normale döndüğümüzde alerji olmasından korkuyorum

Kader13 migrostan aldıysanz bence bozuk degildir ya tarihine baksaydiniz veya gidip söyleyn degişirler acaba sizemi kokusu kötü geldi bi eşiniz veya ailenizden biri baksaydı hamilelikten dolayi da kokuyu iyi alamabilirsinz

Kader13 canım ben de Nivea almıştım. saç ve vücut şampuanı. Ama sonra korktum açıkçası. Mustela pahalı evet ama doğal bir içerik. O yüzden ondan sipariş ettim. Saç ve vücut olanından. Bebeğimden önemli değil sonuçta

Glcnazz10 iki görümceme koklattım bebek kokuyo dedıler bılmıyorum gittim e bebekdede kokladım aynı ürünü aynı kokuyo hepsi sanırım koku alamıyorum dediğiniz gibi

Kader13 olabilir en iyi markalardan biri bende almayi düsünyorum babymall da uygundu yağı da hediye yanında