nurbyrm44 Bahar34 doğumu görene kadar hiç çatlamam demeyin derim 😊 39a kadar çatlamayan ben 41. Haftayı görünce çatladım 🙃
HnY Bende şuan 35 e girdim çatlamadım sabah akşam krem sürüyorum annemde hic yok çatlak o da hep krem sürmüş bi de karnın büyümesiyle alakası var mı bu çatlağın benim karnım da cok cikmadi çünkü çok kilo da almadim
Deletedmom262 Bahar34 ilk kizimda da hic catlamadim simdi de yok.hicbir şey yapmadim. Tamamen bunyeyle alakali
gupsemnur Benim iki kızım oldu ikisinde tek bir çatlağım dahi olmadı bir şeyde kullanmadım şimdi 3 gebeliğim 14 haftadayım bu gebelikte olurmu bilmiyorum biraz ilerlesin anlıcam bence birüründe kremde kullansan genetik çatlıyacaksa çatlar
nurbyrm44 Bahar34 inşallah beklemez canım benimki de ha geldi ha gelecek derken 41i gördürdü üstelik hala gelmeye niyeti yoktu zorla getirttik 😅😅
TubaBenay Arkadaslar catlaklar dogum sonrasida meydana cikiyor benim hamilelilgimde dogum sonrasi ortaya cikti
AyaYlmazYldrm Bahar34 seni uzmek istemem ama bende hic catlaksiz dogum yaptim ama dogumdan snra baktim.ki catlamism
Bahar34 Evet ama herkesde yapıdan yapıya değişiyor Doğumdan sonra hiç çatlaksız olanda oluyo O yapı meselesi 😊
Busratm Bahar34 Hiç çatlağım yok diye sevinen ben tam 33 hafta olduğumuz gün lastik izi zannettiğim yerin çatlak olduğunu farkettikten sonra bir de baktım ki meğer alt taraflarlar hep çatlamış ama ben görmüyormuşum. Görmez olaydım 😅
Biricikkizimla Bahar34 bacım moral bozmak gibi olmasın ama gebelik sürecinde çatlak olmayan bayanlarin gebelik sonrasında vücutlarında çatlak görülmüş birkaç kişi Instagram’da yazmıştı orda okumuştum ama inşallah olmaz çatlak falan
Bahar34 Biricikkizimla Evet yapıdan yapıya değişiyor ama bazılarının karınları içten büyüdüğü için çatlak olmuyormuş
Zlmdnccc Bahar34 benimde hic olmamıstı 38 haftaya kadar sonra az bi çatlak oldu karnımda suan 40 haftadayım yani son dakikada olabiliyo 🤷♀️