sedaemre Nefesimolsun Hibor var bende paketinde 2 tane var 4 paket fazla aldim doktoruna sor istersen bende oksapar alacaktim doktoruma hibor buldum dedim hibor daha iyi dedi hibor 7500 mg
Gokcefeyza Tanemim Son 2 iğnem kaldı adres versem yollar mısınız lütfen istanbula 🙏 Rabbim kuzularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin çok dua ederim size. 2 tane kaybım var bulamıyorum iğne 😔
Mrv78 Gokcefeyza Hangi iğneyi arıyorsunuz o kısmı görmedim yazarsan elimde varsa pazartesi günü kargolayayım ben
Zeyn58 HappyMom sadece 2 tanede bende var Sivas’ta ki bir annemize verebilirim 2 tane için kargo sıkıntılı olur gibi
Ftmnrr https://www.its.gov.tr/its/ilacim_nerede Böyle bir ilaç takip sitemi varmıs arkadaslar il ilçe ve ilaç ismi yazarak aratımca hangi eczanede oldgunu görebiliyormussunuz bi deneyin isterseniz belki işinize yarar görünce yazmak istedim bir umut diye
Ezgiserc Ftmnrr sağ olun ama sistem güncel diyor aradığınız iğne sisteme göre tüm.eczanelerde var ama arayınca hiçbirinde yok maalesef
Ftmnrr Hll3840mhmt canım ellerinde tutuyo olmamalrı buyuk ihtimal bence saglık bakanlıgına bildirin bizim ülkemizde neye talep coksa onu bi esirgeme pahalılastırma gayreti oluyomalesef
mlsmrtgl Hll3840mhmt canım geçenlerde bi kaç posta denk geldim . Raporla vermeyip para ile satıyorlar . Elimizde yok demişler sonra ise paralı mı alacaktınız deyince arkadaş evet demiş birden igne kutuları çıkmış ortaya . Raporum var deyince ise olmaz demişler . Karaborsa yaratıyorlar bildiğin .
Denis_ Evet ben de aradım çıkan eczaneler hıcbırınde yok . Bugun 184 bakanlıga dılekce olusturdum sızde olusturun arkadaslar bu konuda magduruz hepımız pıyasada yok
mlsmrtgl Deletedmom320 kalp atışı duydunuz mu ? Genelde kalp atışını duyduktan sonra yazıyor doktorlar.