hacersultan16 mlsmrtgl edevletten rapor ilaç bilgi si yaz çıkıyor çapa tip fakültesi hastanesi kadın doğumlu yazdı kan pıhtılaşma si için
Cemos_habes Bgmky ilk bizede öyle soylediler ama dün bir haftaya kadar piyasaya sürülecek firmalar öyle söyledi dediler
Shuezgidn Kubraaa1 iğneler tek kullanımlık ve kapalı nasıl böyle düşünebilmiş doktor anlamadım skt bile yazıyor her enjektör üzerinde
Kubraaa1 Shuezgidn bilmiyorum kargoda tasinmasisicak sureci falan banada oyle soyleyince bende iyice arastirdim ve enox 4000 sehir hastanesinin ordaki eczanede buldm 5 kutu aldim
Cemos_habes Aysegulum27_ adını bilmiyorum sadece Kemal bayındır Hastanesi’nin karşısındaki eczaneler dediler
Nefesimolsun Merhabalar ben de İzmir’de oturuyorum.Tüp bebek gebesiyim.Benimde kalmadı elimde ve bulamıyorum.Yardımcı olacak arkadaş var mıdır ya da bilgisi olan.Elinde fazla olan varsa karşı ödemeli kargo nyaparsanız çok dua ederim size🙏🙏🙏
sedaemre Nefesimolsun Hibor var bende paketinde 2 tane var 4 paket fazla aldim doktoruna sor istersen bende oksapar alacaktim doktoruma hibor buldum dedim hibor daha iyi dedi hibor 7500 mg
Rumit Ben önlem amaçlı kullanıyorum iğneyi. Kaçıncı haftaya kadar kullanacağım acaba. Yarın doktora soracağım
Denis_ Merhaba istanbul esenyurt silivri beylikdüzü avcılar civarında bulabilen var mı enox 4000kullanıyorum
Eminelev Merhaba ben baska sehirden ucretli almistim oksapar 6000 lik 5 kutu elimde mevcut kutu fiyati 55 lira Isteyene gonderebilirim doktorum artik kullanmamam gerektigini soyledi
Tanemim HappyMom arkadaşlar bende 6 kutu oksapar 4000 var ankarada oturuyorum ihtiyacı olan arkadaşlar iletişime geçebilirsiniz kargoyla gönderebilirim ya da elden alabilirsiniz
Gokcefeyza Tanemim Son 2 iğnem kaldı adres versem yollar mısınız lütfen istanbula 🙏 Rabbim kuzularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin çok dua ederim size. 2 tane kaybım var bulamıyorum iğne 😔
Ozz34 Tanemim merhaba eger gondermediyseniz bende talibim istanbuldayım karsı ödemeli gonderebilir misiniz?