Aysnrtncy Merhaba istanbul çamlıca da akça eczanesinde nu ilaçtan var ama 1 kutu olarak veriyor toplu vermiyor yakın olanlar oraya bi bakın isterseniz Cumhuriyet Mahallesi, Karlıdere Caddesi, No. Pelit Sokak, 3/a Üsküdar / Istanbul 0 (216) 329-90-91
Ezgiserc Nur38 adını hatırlayamadım ama enoxlu bir şeydi muadili var netten bakın eczanelerde biliyor
Nur38 Ezgiserc clexane oksapar ve enox var bunların içerikleri aynı ama clexane neredeyse hiç bir ezcanede bulunmuyor genellikle oksapar yerine enox veriyorlar :)
Ezgiserc Lalammm taksim gümüşsuyunda gunaybeczanesinde ve nişantaşı selah eczanesinde gayretteler bir eczanede aşağıya yazmıştı biri var bende kullanıyorum yazdırarak temin edebiliyorum
MMutluanneeee HappyMom Ankarada da yok hiç biyer de yok çok zorlanıyoruz bulmakta 3.gebeliğim inşallah buluruz
MMutluanneeee Meva1808 bana lazım verebilir misiniz ücretlide olsa alırım çünkü pazar son hiç biyerde yok
Jrhemki Merhabalar elimde 16 tane oksapar 4000’lik var . Kayseri içinde ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim
MeyraEylulBallisi Jrhemki kargoyla İstanbula gönderebilirseniz bende alabilirim gerçekten çok ihtiyacım var…