balbebeklerim eslmhsyn12 çünkü üretimi kalkmış bu ilacin bulduklarınizda depolarda kalan ilaclarmis ama ara sokaklardaki eczanelere bakin
Edakoc Kizlar ben istergamda yaşadığım yerin sayfasinda ilaca ihtiyacim olduğunu soyledim ve allah razi olsun duyarli insanlar yazdi ve ben tam 4 aylik ilacimi buldum sizede fikir olsun
Cansummm Bende buradaki arkadaşlardan iki aylık ilacımı neredeyse temin ettim çok sağolsunlar. Henüz hepsi elime ulaşmadı ama doğuma kadar idare etmese de beni öteye attı buna şükür. Allah hepsinden razı olsun
Serminay Covid tedavisinde kullanıldığını duydum bu iğnelerin ben ankarada bulabiliyorum ama diğer illerde olmamasını salgına bağlıyorum.
Ririsea Bana eczaneden enox veriyorlar oksapar olmadığı için sizler neden enox almiyorsunuz oda mi bulunmuyor yoksa
Serminay Hll3840mhmt benim raporum yok 10 günde bir aile hekimliğine yazdırıyorum evet her eczanede yok fakat 2 sinde yoksa birinden çıkıyor.
MMutluanneeee Meva1808 bana lazım verebilir misiniz ücretlide olsa alırım çünkü pazar son hiç biyerde yok
Kelebek1034 35 haftalık oldum çok az kaldı yavrumu inşallah kucağıma almama 2 düşük yaşadım,enox 6000 kullanıyorum hergün 1 kez.Balıkesirde ikamet ediyorum,umarım banada yardımcı olabilecek bi arkadaş olur 😔