Pankek Lalammm Benim raporum yok, tek tek alabiliyorum. Mecbur parayla aldık biz de bulunca. 200- 200 veriyoruz mecbur. Reçete olunca ilaç bulunmuyor, ilaç bulununca reçetenin günü geçmiş oluyor. Şimdi yazdıracağım yine doktora
Ebruaydn eslmhsyn12 Pankek ne kadarlık hamilesiniz rapor çıkartamıyor musunuz kalp atışını duyunca rapor çıkıyor normalde
Mommy006 Cansu1017 iğne kullanımının cesitli sebepleri tek bebek icin düsük değil, annenin damarlardan pıhtı atıp annenin akciğer fonsiyonu durmasın diye de kullanılıyor yani anne de ölmesin die… Allah uzak etsin anne ve bebek icin🙏🏻
Pankek Mommy006 Ben de bir sonuç yok. Sorun da orda. Yüksek kiloluyum diye ünv. Deki hoca kullan dedi öyle yazdı doktor. İlk gebeliğim. Geçmiş hikayem de yok. Sürünüyorum öyle iki arada bir derede. Köylerden, ilçelerden ilaç topluyoruz 1 kutu, 1 kutu
Tugcemrek Kocaeli’de oksapar 4000 arayan arkadaşlar,Gölcük devlet Hastanesi karşısında ki Selçuk eczanesinde var ben bugün 9kutu aldım bilginiz olsun
Secil-2020 HappyMom Herkse merhaba güzel anne adayları🌼 lütfen kan sulandırıcı iğne kullann Gebeler sonuna kadr okuyn çok önemli❤bnde birçok gebe gibi hergün Oksapar iğne yapiyorum ve bugün yaşadığım stresi anlatamam😔 resmen iğne tükenmiş hicbiryerde yok. Hangi eczaneye gitsek tel.le arasak yok diyolar.son çare SAĞLIK BAKANLIĞINI aradım ve durumu anlattım. Üstelik “ilaç takip sistemi” ile ilacımı arattığımda istanbulda birçok eczanede var görünüyor ve arayinca yok diyorlar ve yok diyen bütün eczaneleri şikayet ettim cok guzel ilgilediler. Igneyi bulamama gibi bir durum olamaz piyasada var sorun yaşarsanız bize bildirin ilgileniriz dediler ve şikayet kaydını aldilar. Demem o ki yok diyen eczaneleri ilac takip sisteminden bakıp şikayet edin hepimiz şikayet edersek bu sorun çözülür diye düşünüyorum. suan birçok eczanede var görünüyor çünkü ve cok şükür ben iğnemi alabildim. Ve eczaneye neden yok diye sebebini sorduğumda utanmadan suçu devlete atip koranavirus tedavisinde kullanmak icin devletin toplattigini söylüyorlar. Halbuki asil mesele neymiş onuda tanıdık bir eczacidan öğrendik bu iğneleri üreten firmalar devletten zam istemiş devlette zam yapmayınca o zaman bizde üretmeyeceğiz diye tehtit ediyorlarmış ve sorun bundan doğmuş bilginiz olsun acik gözlü olun ve hakkınızı arayin. Sonuçta biz bu iğneyi olmazsak hayati tehlike içindeyiz. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.. Allah yardımcımız olsun…❤❤❤
Lalammm Secil-2020 ilaci peki sonra nasil buldunuz. Saglik bakanligini arayinca yok denilen eczane varmi deid sonra.
hacersultan16 Secil-2020 helal olsun size gönülden tebrik ediyorum bende gerekli yerlere şikayet te bulundum bu ilaç takip işini bilmiyorum bitek nerden girdiniz oraya
Secil-2020 Lalammm ilac takip sisteminde görünen bütün eczaneleri aramaya başladım en son sultanbeyli Aydos eczanesinde buldum. Yok diyen Eczaneyi arayip azarladik biri Ahmet yesevi eczsnesi biride Atlasplus eczanesi yalan söylüyorsunuz şikayet ettik falan dedik ama elimizde yok sistemde var olsada diyorlar ama yalan en az 50 tane eczanede var görünüyor iğne.
Lalammm Secil-2020 suan aydos eczanesinde var mi yani ? Ole cikiyor ama sistemde bnde aradm hepside yk dio olanda inkar edio
Kmndas SekerMerve oksapar 0,4 kullanıyordum ama bebeğimi kaybettim özel hastanede yazdırmıştım raporuda
Secil-2020 Fountain malesef bu bilgide cok doğru degil devlet toplatiyor falan diyorlar ama ben saglik bakanlığı ni aradim sikayet ettim sistemde var görünen igneye yok diyorlar sebebi de üretici firmalar devletten zam istemis devlette yapmayinca o zaman üretmiyoruz piyasaya sürmüyoruz demisler ve olan eczanelerde fiyatın artmasini bekliyo satmak icin.. yok diyen eczaneleri 184 ü arayip şikayet edin tabi önce ilac takip sisteminden bakin. Sevgiler..
Secil-2020 Lalammm ben sabah 9.30 da aradım var elimde fakat sadece 1 kutu verebilirim fazla veremem dedi. Insallah bitmemistir siz arayın söyleyin sistemden baktim var ve sabah 1 kişi almış sizden elimizde var demissiniz dersiniz umarım bitmemistir.