Lalammm Ilaci bulanlar stoklarmis parayla satiyorlar 200 liradan biriyle konusdm karisida hamile adam 200 dio kurusuna kaynagini bulmus ama soyleyemzmis onun emegiymis yazik gunah deilmi o dkr insan magdur dedim esimde yzdi engelledi direk bole birsey varmi ya hersey parami insan caninin hicmi degeri yok maddi durumu olan var olmayan var herkes mecbura dusunce imkanlari zorlayip almak zorunda klicak demekki. Cok uzucu gercekden yazik gunah
sinber Lalammm dünyada herşeyin parayla olacağını sanan şeref yoksunu insanlar herşey bu dünyada sanıyorlar ben de denk geldim hem de bu yollardan geçmiş bayana denk geldim hem de gerçekten ihtiyacı olduğunu bilsem belki bişeyler yapmaya çalışırım bnm de hayrım böyle olsun derim ama işgüzarlığa vurmuşlar artık
Pankek Lalammm Benim raporum yok, tek tek alabiliyorum. Mecbur parayla aldık biz de bulunca. 200- 200 veriyoruz mecbur. Reçete olunca ilaç bulunmuyor, ilaç bulununca reçetenin günü geçmiş oluyor. Şimdi yazdıracağım yine doktora
balbebeklerim Lalammm bende bu ilaci ararken bı eczane elinde oldüğünü ama ssk la anlaşması olmadığını söylemişti ilacın fiyatida 200 tldi eczacıyı anlarımda elindeki ilaci parayla satanada nediuim demekki Allah korkuları uok ben elimdeki ilacı birine karşı ödemeli yollamışim diye uzulurken bu nsl bı vicdan böylelerini Allah ıslah etsin
Lalammm sinber evet bulmus ilaci bir yerden devamli alip satiyor demekki . Rabbim hepimise yardim etsn
Neslicos MeyraEylulBallisi ustte yazdim bi suru muadili var bu ilacin ben hibor kullaniyorum icerik ayni doktorunuza danisin
Aysesare2903 Yildizzz kusura bakmayın yeni gördüm rapar kalp damar cerrahına gidip kan pıhtılaşma olduğunu ve gebelik boyunca kullanman gereken iğne olduğunu söylüyorsun doktor onay veriyo sistemde raporlu görünüyosun
SevinAydemirErgen HappyMom istanbulda olan arkadaşlar Gayrettepede İlayda Eczanesinde Oksapar iğne mevcut. Ben 6 kutu alırken daha elinde olduğunu söylemişti eczacı. Bilginize
Merve_sahan sevcannsevcann yok canım bir kez vurcam zaten yani bir iğneyi ikinci kez yapmıcam. 4000 lik bulursam onunla devam etcem artık. 37.haftaya girdik zaten
Bsrlmnemr Masal20201995 burda bir çok kişi aynısını yazdı canım o sebeple ben de bilmiyorum. İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan hepimiz ilaçlarımızı buluruz