Mahbuss Esresra şükür canım 💕 sevindim adına sağ salim kucağımiza almayida nasip etsin inşallah rabbim
[silindi] Mahbuss Benimde son adet tarihim 16 nisan benimde ocağın başı ya da ortası gibi görünüyor doğumum 😊 sadece mide yanması sırt ve bel ağrılarım birde midem de şişkinlik var 😊 bunada şükür hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Mahbuss [silindi] aynen canım şükür ☺️yeterki sağlıklı sıhhatli gelsinler katlaniriz annelik fedakarlık demek değil mi zaten 💕
Mom092 [silindi] benmde bel ağrılarım coook 🥺 egilip kalkamiyorum dogru duzgun oturdugum yerden kalktigimda sanki bisey saplanıyor siz kac haftaliksiniz ☺️
[silindi] Oozade Bende görebildim sadece alttan muayane ile karnımdan göremedik ses olarak duyamadım da ama olsun görmek bile yetti
[silindi] Mom092 7+2 günlük hamileyim benim en çok şişkinlik sorunum var akşam yemekten sonra karnım şişiyor sanki 4 5 aylık hamile gibi 😊
3melekannesi23 Mahbuss benimde öyleydi o haftalarda şimdi 7+4 deyim ve mide bulantıları beni maf ediyor kalp atışı ile başladı inşallah kısa sürer 😒
Mahbuss 3melekannesi23 inşallah canım. Bende öyle diyorum hamileliğin güzel belirtilerini yaşıyorum ilerleyen haftalarda ne olur görücez bakalım
Mahbuss [silindi] yediğimiz bazı yiyeceklerde şişkinlik yapıyor üzerine hamile olunca daha bir şiş hissediyoruz