Mahbuss Ysm-- Maşallah 💕 insallah geçer en kısa zamanda. Rabbim sağ salim kucağımiza almayida nasip etsin 🤗
Mahbuss cnykp-9392 duyarsın canım büyük ihtimalle 🤗 bende de çok alt karın ve kasık ağrısı çok oluyor bende korkmuyor değilim normalmiş deyip kendimi sakinleştiriyorum bende haftaya Çarşamba kalp atışı dinlemeye gidicem rabbim izin verirse inşallah 💕
cnykp-9392 Mahbuss insallah duyarız keseyi görmemek ılk etapta korkutmustu benı sonra normal oldugunu görunce rahatlamıstım heycanla beklıyorum ılk gebelıgım cok heycanlıyım 😀😀
Mahbuss cnykp-9392 bende öyleyim canım çok heyecanlı ve sabırsız 😀 beta değerinin yükselmesi gerekiyor kesenin görünmesi için büyük ihtimalle daha değerin küçük olduğu için görünmemistir
babyackgz Mahbuss benimde 27 nisan 01.02.2021 görünüyor ama belki ocak annesi olurum belli mi olur 🙊 keseyi gördük kalp atışı 17 haziran benimde beklemek çok zormuş
Mahbuss babyackgz olabilir canım sonuçta her bebek tam 40. Haftasında doğmuyor 🤗 ne güzel aynı günlerimiz haberdar edelim birbirimizi Beklemek çok zor bir sabırsızlık var hiç böyle değildim ben 😀
cnykp-9392 Mahbuss en son 28 mayısta gittim degerim 3200 Dü cumartesıue randevu aldım bakalım kaca yükselmiş 😍
Mahbuss cnykp-9392 canım senin yüksekmiş baya gittiğinde bebeği görebilirsin büyük ihtimalle ☺️ ben 28 Mayıs’ta yeni öğrenmiştim hamileliğimi 494 değerim o zaman geçen perşembe 6 binlrrdeydi karından göründü hemen ama tek kese göründü
cnykp-9392 Mahbuss sırf kalp atısı ıcın 7 haftaya gıtmesını bekledım garantı olsun dıe cunku asırı stres yapıyorum insallah görurum saglıklı olur kalp atısı olurda rahatlarım 😀
ZehraM2 5+5 deyim bugün keseyi de kalp atışını da gördüm pırpırdı minnak:))) ama bulantı ve baş ağrısı beni perişan ediyor
Mikailimabioluyor Bende 1 mayısda son adet gördüm 15 hazıran da randevumuz var inş bende görürüm kalp atışı ve keseyi
ZehraM2 Mikailimabioluyor 29 nisan son adet tarihim di sizin de mi aynı hayırlı olsun bebibişiz sağlıkla gelsinler
Mikailimabioluyor ZehraM2 Benim de 1 Mayıs dı cok saol canım senin ki de hayırlı olsun ben daha doktora gitmedim pazartesi randevum var.
Gol eda_aras01 bügün bel ağrım çok fazla oldu sanki adet olucakmişım gibi bir ağrım vardı çok korktum ama geçti sonra bende yazıcaktım gruptan sizlerde de var mı ve normal mi ?