Eslem13esila CananAkdag öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bebeğimle aramda kan uyuşmazlığı ortaya çıktı derken ne demek
CananAkdag Eslem13esila Canım ben 0Rh+ kızım B- anne karnında sıkıntı olmuyor ama doğumdan hemen sonra uyumsuzluktan dolayı fizyolojik sarılık oldu doğdugu gün
Betulnil Gözünüz aydın 😍 sağlıkla büyütün. Hayırlı bir evlat olsun. Bende 10 hazirana gün aldım kızıma kavuşmayı bekliyorum 🙏
_Merveozdemir_ CananAkdag evet seni tanıyorum kuzumm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun darısı bizlere olsun inşallah çoook geçmiş olsun ❤️🌹🤗😍
Ummhnmc CananAkdag haydi gözün aydın gelmiş geçmişler olsun 🥰Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 Bir an önce sarılığı geçer bebişinin inşallah canım 🤲🏻🧿
Eslem13esila CananAkdag çok şaşırdım ilk defa duyuyorum ikinizin + bebeğinki - neyse Allah sağlık sihhat versin kızınıza bir ömür mutlu yaşayın
bilaloguzunannesi CananAkdag sağlıkla evine getirsin insAllah hayırlı uğurlu olsun 💐 çok güzel günleriniz olsun daima💐💕
bilaloguzunannesi CananAkdag 37+2 günlüktü 21 mayıs da doğum yaptım kanama geldi sabah 7 de acil sezaryen oldum çok şükür evimizdeyiz
Merve_seda CananAkdag Allah analı babalı büyütsün canım benim en sonunda kavuştun kızına inşslllah en kısa zamanda sarılığı geçer. Dua et bize cnm
CananAkdag Eslem13esila Eğer ailede negatif gruba sahip aile üyeleri varsa bebek pnlardan alabiliyormuş benim annem negatif eşimin anneane tarafında var negatif 2 tane çocuk doktoruda aynı şeyi söyledi