Ravza123 Gllakkak kim dedi canım bunu sana kuran da vakit anlamına da geçiyor ogle yle ikindi namazları arasın da vakit anlamına da
Estur Ravza123 ihlara ♥ kızım olsaydı ilk ismi Ihlara olacaktı canım belki hoşuna gider. Anlamı var mı bilmiyorum ama değişik bir isim balayında Kapadokya da bir vadinin adıydı ve eşimle o zaman karar vermiştik 😄
Sedanurcini1 Estur aksaray şehrinin bi köyüdur ihlara ben oralıyim vadinin adı da guzel köyümun adından gelir isim olarak mantıklı değil bence 😊
Busranurasikk Cinsiyetimiz belli değil ama eğer kızımız olursa Asel İkra düşünüyoruz. Aselin anlamı Arapçada bal anlamına gelmektedir.Cennetteki bal ırmağından bahsederken kullanılmış. İkra da oku demek Allah’ın adıyla oku anlamındaymış 🤗
ozgemmtl Kız ismi bende ipek istiyodum ama eşim istemedi. Şimdi LAVİNYA hoşuma gidiyo. Daha cinsiyet öğrenemedik biz.
sbusra ozgemmtl iki beğendiğim ismi yazmışsınız.😊Bizde lavinya ya da ipek düşünüyoruz ama hala arayış içerisindeyiz. Siz bulabildiniz ki başka isim
Aslglen Temmuzz çok kökenli oldugu yazıyordu kimi kaynakta arapça kimisinde ispanyol alman italyan kökenli bir isim diyor. Ama anlam aynı soyluluk asillik demektir diyordu. Bizim anlamı hoşumuza gitti. Kulağa fonetiğide hoş geliyordu onun dısında çok da araştırmadık.
BurcuEsiklii Bizimde 3 günümüz var Duru koyduk kızımızın adını 😍 hamile oldugumu ogrenir ogrenmez demistim kizim olacak ve ismi duru olcak diye oylede oldu😁
Mrnz Ben melina eşim ise derin koymak istiyor ama tanem isminide beğeniyorum 36.haftada hala kararsısız 🤔