XveAnnesi Ravza123 ben Ilgın hifa koycam inşallah kızımın ismini hifa sultan adında sahabe varmış hayatını okudum cok hoşuma gitti
XveAnnesi Tugba2213 bende Ilgın hifa koycam bende cok etkilendim bana da herkes tepki verdi anlamı güzel dedim kimseyi dinlemedim
Tugba2213 XveAnnesi cok ıyı yapmıssın canım cok begendım senınkı daha farklı olmuş😍 inş bende koyucam sonucta biz buyutucez ısmı begenmeyenler değil 😍😍😘
Ramos Ya ben rüyamda biri bana kolye veriyor ve kolye de Sena yazıyor ben lina istiyordum ama napacam bilemedim kızlar fikri olan
MerveErdalKam Kız yada erkek olursa GECE koyucam demiştim. Erkek oldu koyduk 💕🤱🏼 Gece Afra Mila Nefes Güzel isimler bence
Nurarslan Ravza123 benim kızimın adı Elizan Nejbir😍Elizan arapca kokenli ve Uzatan duyulan ezan sesi anlamı❤Nejbir kürtce bir isim ve anlamini tam bilmiyorum babasi cok istedi koyduk ama galiba unutulmaz demek canim❤
Gllakkak Ravza123 kız bebeklerıne bu ısım konulmazmış kuranda bağlama olarak gecıyor ve anlamı YÖKmus allah her anne babaya çocuğa konulan ısmın hesabını soracak o yüzden ısım degısıklıgı yapacam
Ravza123 Gllakkak kim dedi canım bunu sana kuran da vakit anlamına da geçiyor ogle yle ikindi namazları arasın da vakit anlamına da
Gokdem Ravza123 bizde kız olursa İsra koycaz ♡ Efendimizin miraç gecesi ve karanlığı aydınlatan anlaminda
SevdaKurudere İki kızım var Miray : anlamı yılın ilk ayında doğan ve ay gibi parlak yüzlü demek.küçük kızım Asya
Temmuzz Aslglen Adel ve Nil arasındayım adelle ilgili ben cok bilgi bulamadım internette siz nasıl karar verdiniz.
Aslglen Temmuzz çok kökenli oldugu yazıyordu kimi kaynakta arapça kimisinde ispanyol alman italyan kökenli bir isim diyor. Ama anlam aynı soyluluk asillik demektir diyordu. Bizim anlamı hoşumuza gitti. Kulağa fonetiğide hoş geliyordu onun dısında çok da araştırmadık.