Mersinh Yasemin00 oluyormuş canım, iş sadece geniş popoda bitmiyormuş onu taşıyacak kalın da bir bel lazımmış. Tabii bu büyüklerden duyduğum bir şey. Öyle tıbbi bir bilgi değil. Ben çerkesim, kalçalıyım ama belim bir karış.. 😟😟
Yasemin00 Mersinh Eskilerin bazen dedikleri tutuyo yaa var bi bildikleri kadınların bende popişliyim 🤭🙈Belim ince genetik bizdede ailede kalça maşallah gerçi benimki abartılcak kadar degil ama genede kalça gösterişli düz bir popom olsun isterdim 😂😂
Edauysun Mersinh beli bilmem ama çevremde görüp yaşadıgım dogru benim belimde incedi ve 36 bedendim arkadaslarım maşşalh 90 kilola hamile kaldılar sanki 9 ayı kocaları yaşadı küme sorsam biz eöyle agrı olmadı diyor kuzenim hamile zayıf kasık agrısı böbrek agrısı karın agrısı aynı benüm gibi
Cansutahsin Mom9272 benim normal dogum pozisyonu aldigi icin yalancı sancilarin olacak dedi bol su iç dedi magnezyum verdi arti olarak
Edauysun Mersinh 2 saat sonra randevum var kızlar dua edin aynı sıkıntıları yaşıyoruz herkezin aynı olmaz ama belki bir moral olur bizlere kendikime 1 hafta önce gittim baş alagı ondan dedi simdi farklı doktora gidicem içim rahat değil hamile duası kabul olurmus dua edin lütfen herşey yolunda olsun 🙏🏼 Bende sizlere edicem tabikide🥰
Edauysun Mersinh çok şükür canm geldim 10 gün önce baş aşağıdı bebeğim dönmüş ayaklrı baskı yapıyormus nst girdim sükür birsey cıkmadı🙏🏼