Mersinh Mom9272 beni doktor muayene etti alttan. Hem enfeksiyon vardı. Ona bağlı olarakta rahim boyu kısalmıştı. Progestan da başladı. Ama 27’de 33’de başlarlar mı bilmem.
Mersinh Mom9272 inş hayırlı haberler alırsın. Bir de beli ince annelerin bu sıkıntıyı daha sık yaşadığını duydum. Bebeği taşımakta zorlanıyormuşuz
Mersinh Edauysun seninkilerin aynını yaşıyorum yürüyemiyorum. Yatakta dönemiyorum. Ayağa kalkmak doğrulmak zulüm. Benim de sağ tarafımda. Artık hiç bir iş yapmıyorum. Karnım aşağı çekiyor ayaktayken. Oturdukça da popom ağrıyor. En güzeli uzanmak
Edauysun Mersinh 2 saat sonra randevum var kızlar dua edin aynı sıkıntıları yaşıyoruz herkezin aynı olmaz ama belki bir moral olur bizlere kendikime 1 hafta önce gittim baş alagı ondan dedi simdi farklı doktora gidicem içim rahat değil hamile duası kabul olurmus dua edin lütfen herşey yolunda olsun 🙏🏼 Bende sizlere edicem tabikide🥰
Yasemin00 Mersinh Yaa beli inceliklemi alakalı oluyormuş canım ilk duydumda benimde hamileligimin başımdan beri hep agrılar var dı ama bebek kilo aldıkca daha da çok agrılarım artı belimde ince idi hala da öle bende zayıf kaldım hamile halada çok kilo almadım 9 kilocuk aldım 🤭
ipeginannesi Mom9272 benim de 30 dan beri falan vardı bu hafta biraz rahatladı hareketlerim 33 bitiyor
Mersinh Yasemin00 oluyormuş canım, iş sadece geniş popoda bitmiyormuş onu taşıyacak kalın da bir bel lazımmış. Tabii bu büyüklerden duyduğum bir şey. Öyle tıbbi bir bilgi değil. Ben çerkesim, kalçalıyım ama belim bir karış.. 😟😟
ArzuCnbz Edauysun Karnım ve kasıklarım . İnsanların dediği gibi belden ağrı falan girmedi herkeste farklı oluyor demekki. Hastaneye gittiğimde 2 cm açılma ve sancı vardı