Cinarmom Kızlar merhaba Allahın izniyle oglum olacak adini kerem koyalim dedik fakat etrafimizda çok eski isim , yaşlı ismi gibi diyenler oldu kafamız karisti sizce nasil dusuncelerinizi merak ediyorum 😊
melindam Cinarmom Eski İsimmiymiş Herkes Şuanda Popüler Olan İsimleri Koymak zorunda Değil İçinize Sindiyse Kimsenin ne Dediğini Umursama
Dilos1645 Cinarmom illa yeni isim mi olacakmış öyle bi kural mı varmış isteyen ahmet mehmet bile koyabilir bu insanlar neden böyle herşeye bi eleştiride bulunurşar anlamam.kerem ismi hiçte eski yada yaşlı ismi degil bence içine siniyorsa milleti umursama canım
Sezensu Cinarmom Oğlum olsa ya Kerem ya da Eren koyardım. Asla modası geçmeyecek isimler bence çok hoş 😍
Gamzemesee Cinarmom oglum olursa kerem yada selim en sıcak baktigim isimler acikcasi bana kalirsa parsdan sarpdan falan daha guzel geliyo kulaga
Cinarmom melindam ben normalde anlamı illaki çok güzel olsun diyenlerden değilim misal kızımın adı Asya kıta ismi.. fakat bu isim hem anlam bakımından hem söyleniş acısında çok içime sindi teşekkür ederim yorumunuz için 😊
melindam Cinarmom Hiç umursama Kuzum Sanki Mecbur Millet Yeni Popüler Olan İsimleri Koymaya Takma Kafana He He De geç Ben Öyle Yapıyorum 😂
tazeanne_ Benimde oğlum olsa kerem koyacaktır eşim cok beğeniyor. Kimseyi dinlemeyin içinizden ne geliyorsa onu koyun sizin çoçuğunuz 😇
Mdn Cinarmom benim oğlumun adı Ali asıl bu eski isimlerden ama ben severek verdim ve umrumda değil insanların düşüncesi
Cinarmom Mdn evet gerçekten çok hoş Ali ismi adıyla çok yaşasın inşallah bende kereme karar verdim canım takmicam artik dediğin gbi😉
Mucizem7 Cinarmom ay gerçekten bu tarz insanlardan bıktık ya onlara ne oluyo anne babası sevdiyse kimseye yorum yapmak düsmemeli ki çok güzel bir isim bence👍😊🥰bizde oğlumuza ERAY ismini koyucaz ne yani illa herkesin koyduğu isimleri mi koymak lazimmis çok bilmesin onu diyenler
Cinarmom Mucizem7 evet o hakki kendilerinde görüyorlar malesef ama suç bizde arada kalarak bizde yüz veriyoruz 🤭😆 en iyisi hiç kimseyle paylaşmamak aslında 😂 eray ismide çok güzel adıyla yasasin minik 💙
Naren1 Cinarmom Canım herkesin bi fikri vardır 🙃 boş versene evlat senin çoçuk senin nasıl istiyorsan öyle koy ismini. Üstelik gayetde güzel kerem ali kerem can kerem efe iş arkadaşlarımın çocuklarının isimleri