4114eb Portredekitirtil çare Allahtandır bol dua et Allahın izniyle sağlığına kavuşsun rabbim kollarına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin dualarımızda olacaksın 🤲
Portredekitirtil EB1661 allah razı olsun ne muradın varsa versin kaybedersem nasıl dayanırım bilmiyorum rabbim sabır verecek inşallah evladını sana bağışlasın gönlünden ne geçiyorsa versin Allahım🤲🏻🤲🏻
EB1661 Portredekitirtil kötü düşünme hiç bir zaman herşey biz insanlar için dünya dua üzerine kurulmuş ki ben buna yürekden inanıyorum Rabbim evladını bağışlasın sana dualarımda olucaksın hep gönlünü ferah tut Rabbim nasip ettiki sende şuanda ❤
Mom10 Portredekitirtil Allahim yardimciniz olsun insAllah size mucizeler verir yavrunuzu size sag salim bagislar ben sizin icin 1 yasin okuyacagim insAllah rabbim hayirli saglikli evlat olarak sag salim vaktiyle dogurup kucaginiza almayi nasip etsin
Portredekitirtil Mom10 Rabbim ne muradın varsa versin çok çok teşekkür ederim Allah gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin🤲🏻🤲🏻
Portredekitirtil Deletedmom95 elimde değil canım inşallah bu dualar kurtaracak yavrumu allah razı olsun 🤲🏻 Maddi
Portredekitirtil Mucizemmm07 okuyacam inşallah canım Allah büyüktür İnşallah bu dualar kurtaracak yavrumu bir mucize olur inşallah rabbim razı olsun🤲🏻🤲🏻
Portredekitirtil Afrze vücudu ciğerleri su toplamış ciğerleri gelişmiyor canım doğduktan sonrada delik deşik ediyorlar ama müdahaleler etki etmiyor 😣
Portredekitirtil Reyyan34 Allah razı olsun ne muradın varsa verisin evladını bağışlasın dağıtabilirseniz çok mutlu olurum🌸🤲🏻🤲🏻
Reyyan34 Portredekitirtil canım toplamda 700 oldu birde 41 Fatiha ve 41ayetel kürsiyi doğum yapana kadar hergün okumalıymışmışsın.. çok faydasını gören olmuş veren Allah Alan Allah şifayı verende o sen oku inşallah bebeğinin sağlıklı olması niyetine aksatmadan
Portredekitirtil Reyyan34 Allah razı çok sağol canım Allah hayrını kabul etsin evladını bağışlasın 🤲🏻🤲🏻