Nslhnakn Portredekitirtil rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım🤲🏻 Allahım şafi ismiyle şifasını versin yavruna rabbim size bağışlasın🤲🏻 Yarın kısmet olursa elimden geldiğince tefriciye okuyup sayısını yazacağım size🙏🏻
Portredekitirtil Nslhnakn allah razı olsun canım rabbim evladını bağışlasın çok teşekkür ederim okuyabilirseniz çok mutlu olurum🤲🏻🤲🏻
nurcakir58 Portredekitirtil bende senin gibiyim geçen sene kaybettim Ramazan’da 38 haftada sezeryan oldum ilk bebegimdi böbrek büyümesinden şimdi tekrar hamileyim 25 haftalık bundada böbrek büyümesi var çok korkuyorum bunu da ksybedersem naparim diye Rabbime birakdim elimden geleni yapıyorum çok üzülüyorum herkes doğum yaparken kucana slirken bunuda alamassam diye
Portredekitirtil nurcakir58 benimde önceki bebeğimin hastalığının aynısı çıktı canım cidden çok acı insana evlat acısı çok dokunuyor. Sütüm yine gelecek içiremeycem bebek sesleri duyacam içim yanacak bilmiyorum Allah tan ümit kesilmez Rabbim seninkinede benimkinede tüm hastalara şifa versin
Portredekitirtil Reyyan34 toplayacam canım okuyan olursa sayı alayım. Allah şimdiden razı olsun rabbim ne muradın varsa versin🤲🏻🤲🏻
Aysema Portredekitirtil Duamdasiniz siz de yavrunuzda Rabbim sağlık versin şifa versin hayirlisiyla kucağiniza almayi nasip etsin 🙏🙏
Portredekitirtil Balkupu elimden Allah a sığınmaktan başka birşey gelmiyor canım aynı hastalıktan dolayı diğer öncekini bebeğimide kaybettiğim için pek umudum yok ama Rabbimin mucizeleri çoktur🤲🏻🤲🏻
Seda89 Portredekitirtil Allahın ya musavvir ismini elini karnına koyup bol bol oku rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Deletedmom95 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Moralini yüksek tut ki herşey güzel olmuş. Biliyorsun stres bebeği de etkiler. Dualarım seninle 🌸🌸
Portredekitirtil Deletedmom95 elimde değil canım inşallah bu dualar kurtaracak yavrumu allah razı olsun 🤲🏻 Maddi
EB1661 Portredekitirtil Allahım ikinci kez yaşatmasın Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla gelsin inşAllah hep dualarımda olucaksın . 1000 tane tevhidim var 5 tanede yasinim var canım evladına dualat inşAllah 🤲
Portredekitirtil EB1661 allah razı olsun ne muradın varsa versin kaybedersem nasıl dayanırım bilmiyorum rabbim sabır verecek inşallah evladını sana bağışlasın gönlünden ne geçiyorsa versin Allahım🤲🏻🤲🏻