Bus0672 GulcanYvz kesinlikle bence kendini strese sokma stres daha çok etkiliyor sen yemene dikkat et bana dr ilk teşhis koyduğunda ilerleyen haftalarda kilo almayabilir zayıf bi bebek olur dedi hiç kafama takmadım 27+3 kadar geldik inşalalh bu şekilde de devam eder
sevilay_isikacar Bende her gece ya ballı süt yada ılık süt içerim birde en büyük bardaklarda herşey bebişim için 🥰
Nilaykirikbas5516 GulcanYvz canım bende tam 26 haftaligim dün doktora gittim 830 Gram di gayet iyi dedi doktor
nurcakir58 GulcanYvz sağlıklı olsunda zayıf olsun boşver ben ogrenmedim daha bende yeni girdim 26 haftaya
Pelin55 GulcanYvz öncelikle saglikli olsun kilo son aylarsa daha hizli alirlar 26 haftalikken bizimde 915gr di normal ilerliyoruz kilo takimtim yok
Cucu2015 GulcanYvz canım mühim olan gerilik ilerliyor mu o. Kilo alımı devam ediyor gördüğün gibi. Boşu boşuna stres yapma kendine.
Angell9453 GulcanYvz 28 haftalıkken 1490 grmdık bizde önden gidiyoruz Ama takılma düzenli beslen özellikle muz ye ben hergün 1 2 tane muz yıyordum biraz fazla kaçırmışım.. Sağlıklı Olsunda kilosu yerine gelir 🙏
Deletedmom411 GulcanYvz 25. Hafta da 660 g Haftada 760 g .. Haftada 875 g gösteriyor grafikte canım kendini üzme. protein ağırlıklı beslen normal bence senin bebegin.
GulcanYvz Deletedmom411 ben çok takılmazdım ama doktor çok abarttı o yüzden korktum üzüldüm canım ama artık içim rahat ben elimden geleni yapıcam
Deletedmom411 Ayrıca 1 Haftada güzel kilo almış demek ki kilo alabiliyor. Takviyelerini kullan ete ve yumurtaya ağırlık ver sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun.
Merve_seda GulcanYvz benimde 24+2 de 609 gramdı doktor bir hafta geriden geliyor dedi. 30 haftalık oldum hala geriden geliyor
GulcanYvz GulcanYvz benide korkuttuğu için bu kadar taktım dikkat ettim artık takmıcam ben minyonum benim bebeğimde minyon demek diyorum