vuslatim34 Duduars yaa ne güzel progestanı genelde veriyorlarmış ama benimki bişey demedi.Bakalım yarın verecek mi aşılamadan sonra
Ssoo2019 Sbl91nht canım senin inşallah tutmuştur ama progestan kullanmışsan malesef gecikme yapıyo benimkini 3 gün geciktirdi
Ssoo2019 vuslatim34 hayırla yapıp hayırla sonuç alırsın inşallah canım rahat ol sonrasına çok dikkat et ama
Ssoo2019 Duduars canım senin düşük riskin mi vardı? Çünkü progestanı hem ine hem fitil ilk defa duyuyorum Benim sadece fitil vermişti
Duduars Ssoo2019 Aşilama yapildigi gunden itibaren baslanci cnm çocugun tutunması ve düsmemesi icin normalde risk yoktu iliski seyehat hersey serbest demisti doktor
Kuzucuklarim Ssoo2019 asilamamin 13 gunu negatifti 14 yada 15 gunu beta 34 cikmisti.Hakkinizda hayirlisi ins bebeginiz tutunmustur.
Ssoo2019 Sbl91nht Ama bazen testlerde geçte çıkabiliyor kaç yerde okudum 20.cü gün bile yapılan test negatif çıkıp bikaç gün sonra pozitif çıkmış diye sen umudunu kaybetme dua et hayırlı bi şekilde nasip olsun hepimize inşallah 😊
Ssoo2019 vuslatim34 canım yaa çok üzüldüm senin adına ama hiç sıkıntı yapma ine vurmuşsan mutlaka değerlendir gün aşırı afedersin eşinle beraber ol bu gecede dahil