Duduars Ssoo2019 ben 10.gunu kan vermistm canim degerim 16 cikmisti ama bilemeyiz gec dollenmede olabilir inşAllah hayirli haberler alirsin 💞
Ssoo2019 vuslatim34 canım aşılama oldun mu ?Aşılama günü kalkma yerinden aşılama sonrası benim dr 20 dk uzandırdı ama çoğu dr sırt üstü 2 saat uzandırıyo haberin olsun
vuslatim34 Ssoo2019 hayır canım yarın yine kontrolüm var cuma günü büyük ihtimalle olacagım ☘ evet kalkamayı düşünmüyorum Allah izin verirse yatacagım bir kaç gün 🌸
Baharata Ssoo2019 şimdi tvde gördüm canım aşılama %15 tutuyomuş bu oran çok düşük aşılama ücretsiz mi oluyo
Ssoo2019 Baharata biliyorum canım dr demişti %15 _%20 tutma ihtimali var diye.Ben özel hastanede yapmıştım toplam 2500 TL gibi bi fiyat tutmuştu canım
Ssoo2019 vuslatim34 Amin canım Allah razı olsun inşallah sen bize müjdeli haberi verirsin Rabbim kimsenin eziyetini boşa çıkarmasın inşallah hepimize nasip etsin en kısa zamanda
vuslatim34 Ssoo2019 Sbl91nht kızlar cuma 12 de aşılama olacagım çok tedirginim tutmazsa diye.Biranda içime öküz oturdu 😔 dua edin bana da 😒
Sbl91nht Ssoo2019 bugün aşılamamın 14 günü kaset test yaptım negatif fakat hala adet olmadım yarın öğlene kadar olmazsam kan vericem
Ssoo2019 Sbl91nht canım senin inşallah tutmuştur ama progestan kullanmışsan malesef gecikme yapıyo benimkini 3 gün geciktirdi
Ssoo2019 Sbl91nht Ama bazen testlerde geçte çıkabiliyor kaç yerde okudum 20.cü gün bile yapılan test negatif çıkıp bikaç gün sonra pozitif çıkmış diye sen umudunu kaybetme dua et hayırlı bi şekilde nasip olsun hepimize inşallah 😊
Duduars vuslatim34 cnm zaten tutmaz düşüncesiyle yap ki sonuc ne olursa olsun üzülme Rabbim hayırliysa versin de ve kafandan çıkar dinlenmene bak 😚💞 bide doktorun aşılamadan sonra hangi ilaclari yazacak onuda yazarmisin cnm
Ssoo2019 vuslatim34 hayırla yapıp hayırla sonuç alırsın inşallah canım rahat ol sonrasına çok dikkat et ama
vuslatim34 Duduars bende merak ediyorum kimisi jel filan demiş ama doktorum bana onlardan hiç bahsetmedi acaba yazmayacak mı.
Duduars vuslatim34 bana vitamin ve progestan hem igne hem fitil olarak kullanmistim canim tutunup kalp atisi duyulana kadr devam ettim
vuslatim34 Duduars yaa ne güzel progestanı genelde veriyorlarmış ama benimki bişey demedi.Bakalım yarın verecek mi aşılamadan sonra
Ssoo2019 Duduars canım senin düşük riskin mi vardı? Çünkü progestanı hem ine hem fitil ilk defa duyuyorum Benim sadece fitil vermişti