Bsralemdar Sinemin Alttan muayene sonucu evet parmakla ölçüyorlar. Hadi bakalım Allah kolaylık versin sana da canım
Bsralemdar 58Vildan Ama tek başına yeterli değil dimi. ? Gitsem suniyi basacaklar bana. Suni verilmesi gerekse kendi doktorumda verirdi galiba 😊 sancımı beklicem kızıma kavuşmama az kaldı hissediyorum ❤️
Bsralemdar Darkgod Bilmem yaşayan arkadaşlar varmış baksana. Ama bende dün akşam eşime bağırdım kasislere yavaş gir kız çıkacak yerinden diye 😂
Bsralemdar HanifeOkutan Beklicem canım. Şimdi büyük hastaneye gitsem sancısız eminim beni yatıracaklar başlayacaklar suniye. Gelen muayene giden muayene canımı alacaklar. Hem pazartesiye kadar beklerse bebek kendi doktorumla yapabilirim doğumu inşallah
Darkgod Bsralemdar doguuncada dedim ki az bişey karnimda dursada uyusam 😂23 gündür 23 saat uyumamisimdir 😂
Neslihankk Bsralemdar Ben oğluma hamileyken 37+2de alttan muayene oldum 2 cm acilmam var dedi hafif lekelenme oldu eve geldik 38+4de sancılarım geldi ve dogum yaptım 2. Cm açılma ile doğum hemen başlamaz diye biliyorum 🤷🏻♀️
Bsralemdar Darkgod Ay yok canım toplasan 1 gün uyumamışımdır hamilelikte. Uykusuzluğa okadar alıştım ki artık. Onu sorun etmiyorum 😂
Bsralemdar Sinemin Çok iyi ama korkma hemen olacak demekki senin açılman sancılarla. Evde hareket yapmaya devam et. 2 cm le bile muayene etti doktlr ne kadar rahatlamış dedim orası.
Bsralemdar Sinemin yavru kuş o ne zaman gelmek isterse ozaman gelecek sen kendini strese sokma boşuna. Tadını çıkart dua et. Allah hayırlısını nasip etsin ♥️