Topraginannesi1 23+1 im ve artık alışverişe başladık yavaş yavaş sizce hangi biberon markası iyi ve kalitelidir bebek hangisini tutuyor ilk hamileliğim 🙈❣️
Sibelgokhan Topraginannesi1 ben avent aldik canım ama bebegin emdiği için biberon vermedim henüz . Genel.olarak avent kullananlar memnun.
sympapatya Topraginannesi1 Yorumları sebebiyle bende Lansinoh aldım. Emzik ucu yumuşak ve deliği küçük önemliymiş bunlar. Avent düşünüyordum ama akıttığına dair çok yorum okuyunca vazgeçtim 🤗
Emo1509 Canım lansinoh halkında güzel duyumlar almıştım ben henüz çok yeni gebeyim kullanmadim ama cevremde onu kullananlar çok memnun ayrıca biberon ucu anne göğsünü andırdığı için bebek meme reddi yaşamıyormuş bi araştır istersen fikir olsun
Elisah Topraginannesi1 E bebekten aldim canım ben. 2li 100 tl idi. yanında ekstra 2 biberon emzigi daha vardı kampanyadaydi
Maviii13 Topraginannesi1 avent kullanıyorum işe erken başladığım için hem biberon hem emzirme ikisini bir arada yapmak zorunda kaldım ama bebeğim ikisinide reddetmedi. Anne göğsüne en yakın yapılardan birine sahip avent ben tavsiye ediyorum.
sympapatya Clementine_ https://www.eczanebu.com/lansinoh-natural-wave-biberon-160ml?gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y8kzJt_I84b7h7jP-Toy6e_hs4o1TOwQfuSIREr4Tat4wXkoCJqaHoaAumSEALw_wcB Bu biberon canım. Ben bu siteden aldım 🤗
Brokoli nuk anticolic air system biberonlarindan aldim. kullanmadigim icin henuz nasil bilmiyorum ama yegenim 2 yasinda, ablam rahat kullanacagimi soyledigi icin aldim