gokhansevval ay allah kimseye gostermisin 16 ilac cok ya hamileyiz bide rabbim bizleri su virusten kurtarsin eski hayatimiza donelim korkarak gidiyoruz heryere okadar cok bunaldim ki psikoljim bozuk resmen vakalar artacakmis baya artmis hatta saglik bakani tedirgin olmus diyolar ve bulasma riski azaldigini soyleselerde inanmiyorum tek umudum ocakta ben kizim esim cok yigun hastalandik asiri derece kotuyduk 3 gun atesim vardi inana 2 hafta kemiklerimin agrisindan ayaga kalkamiyodum oyle bi oksuruyodunki artik icim aciyodu kizimda ayni sekilde tam 20 gune iyilestik ozamanlar karsi komsumda cok ciddi hasatlandi kizi 2 hafta durmadan kususyodu cocuk sapsari geziyodu hastaneye gidip surekli agri kesici igne yapiyodum ben agliyodum agridan esim 2 hafta nezle seklinde atlatti normalde ayakta atlatir sadeve bir gun surer hastligi gittigimizde infulenza a demisti doktor ve inana bana koku almiyodum ozamanlar esimede osyluyodum tek umudum onun korona olmasi cunku cinde aslinda 2 ay oncesinde vakalar cikmis olumler olmus ama skalamislar ve biz ucuslari kaoatana kadar ulekeye bir cok cinli girmisti rabbim hayirlsiini versin psikolojim bozuk suan baska ile tasinicaz korjuyorum