Ftm_bkdmr yumukeller bende de ağrı Oluyor kanama olmadı ama ağrım çok fazlaydı. Doktora gittim bana dediği bebekte bir şey yok. Sadece bolca dinlen dedi. Yat dedi.
yumukeller Ftm_bkdmr bana da aynı şeyi söylüyor. Bişey yok yat dinlen kanamadan sonra yemek bile yapmamaya başladım artık. Sağlıkla bı kucağımıza alsaydık inşallah
May18 yumukeller yoo benm tam gobek delıgı etrafında bazen sag bazen soldan vurup daha gogse cıkmadı cok erken degıl mı zaten insan nefes alamaz o kadar sure kalsa yukarıda
Sedocan Bende 21 haftalığım bebek sadece vurmalarını hissediyorum pıt pıt oda sezeryan olduğum dikiş yerim etrafında helede yemeği fazla kacırım göğüs kafesinim altı batıyor belim batıyor özel bölgem zonkluyor her an çocuk cıkacak gibi yürürken kızım olacak 3. Çocuğum
yumukeller Sedocan Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Doktora gittim bende bugün. Doğruymuş zaten bebeğin başı falan yukarda dedi sadece ayaklar aşağıda
Oznayur yumukeller merhaba öncelikle Allah hepimize yardım etsin bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏻 Ben ayrıntılı ultrasona girdim 20. Haftada ve bebeği göbek deliğinin altında hissediyordum bana doktorum bebek çok aşağıda dedi. Bu erken doğum riski oluşturuyor dedi o yüzden dinlenerek devam etmemi söyledi. Yatıyorum ben de sürekli bazen oturuyorum o şekilde devam edeceğim nasipse.
yumukeller Oznayur Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla almayı nasip etsin. Bende bugün gittim kontrole doktoruma ablamın dediğini sordum doğru dedi. Ayaklar aşağıda sadece başı falan yukarda hep ddi.
Gunsss yumukeller 22. Haftadayım bende aynı durumu Bende yaşadım doktoruma sordum şu anda yeri geniş keyfi nerde yeterse orda olur Bi elini çarpar sana bi ayağını merak etme Dedi 😁 şimdide bazen kasığımda bazen göbek etrafında hissediyorum
yumukeller Gunsss aman maşallah Rabbim keyfini bozmasın minnosun 😊 bende bugün gittim kontrole doktorum doğru dedi. Ayakları sadece aşağıda başı falan yukardaymis. Biz ayağı hissettiğimiz için bebek aşağıda sanmisim 😊
Oznayur Gunsss Allah razı olsun sizden içim biraz da olsa rahatladı. İnanın çok üzülmüştüm inşaallah benim de yukarılara çıkar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Surrender Benimde her vurduğunda ayaklarıyla dışarı çıkacak gibi. Bu haftalarda göğüs hizalarinda olmaz , ileriki haftalarda yukarı çıkıyor ablaniz yanlış biliyor. Cinsiyetle ile hiç alakası yok inanın
yumukeller Surrender bugün kontrole gittim. Ablam doğru diyormuş canım. Doktora sordum ayakları aşağıda ama başı falan yukarda dedi. Ayak oynattığı için ben orda hissediyormusum
Blackpink yumukeller benimde surekli asagida tekmekliyor daha yukari çıkmadı. Hatta dun renkli ultrasona girdim. Dr hep asagilarda gezdirdi makinayi. Son aylara yukarda olur.
yumukeller Blackpink bugün kontrole gittim.Doktora ablamın söylediğini sordum ayakları aşağıda ama başı falan yukarda dedi. Ayak oynattığı için ben orda hissediyormusum. Doğruymuş yani
Kubrayy yumukeller çok normal ,cinsiyetle de hiç bir alakası yok ama.. 23 haftalık ama bende çok ayaklarını kasıklarımda hissediyorum..ama ağrınızı söyleyin paylaşın doktorunuzla.. birde kanama sonrası rahim ağzına bakıldı mı acaba ? Ölçüm yapıldı mı ?
yumukeller Kubrayy bugün aylık kontrolum vardı gittim sordum doktoruma. Ablamın dediği doğruymuş başı falan yukarda sadece ayaklar aşağıda ondan sana öyle geliyor dedi. Ağrılar için yat dinlen istirahat et dedi. Rahim ağzına ultrasondan baktı acilma falan göremiyorum. Kanamanın ⅘ sebebi olabilir dedi. Alttan muayene etmek istemedi zarar verir açılır falan diye. Eğer 2. Bı kanaman olursa o zaman gel alttan muayene edeceğim dedi
Kubrayy yumukeller evet bebek C şeklinde diye göstermişti banada ama komple vücut yukarda değil..şaşırmıştım nerdeyse mideme yakın diye ama ayakları aşağıda sürekli geçenlerde de kafası aşağıdaydı yani yeri çok geniş şu an o yüzden sabit bir yeri yok..
Zmelike @yumukeller Benimde 20+3(plesanta aşagda) yürüyunce agri bndede oluyor kız cocgu kasikda oluyomus doktrun dedigine gore… Bende hareketleri kasıkda hissediyorum… illaki yukari cikcaklar buyudukce İlk dogumm erkek cock yukardaydi mesela.. Herkezin hamileligi başka herkez ayni haftada ayni seyi yaşayacak değil👍kendini korkutma hiç
yumukeller Zmelike kontrolüm vardı bugün sordum doktoruma. Doğru dedi ayağı aşağıda ama başı yukardaymis. Kasık ağrısı da her hamilelikte var kimi az kimi çok hisseder dedi. Ama annemde hep diyor kızların ağrısı çok oldu bende. Erkekte sizin kadar hissetmedim diye
yumukeller omer20 bugün kontrolüm vardı tekrar konuştuk kanamayı doktorumla. 4 5sebebi olabilir dedi. İçerde biyerde çok küçük görmeyecegimiz bı kanaman olabilir. İlişki sonrası olabilir (ama ben hiç girmedim ilişkiye ilk günden beri) vajina ağzında yara olabilir(onun için alttan muayene etmem lazim. Ama snn az şuan o yüzden alttan bakip acmayalim tekrar yoğun olursa o zaman alttan bakacam dedi) kendini zorlamış olabilirsin dedi. Veya çok oncden biriken bı kan yeni çıkmış ortaya olabilir dedi
omer20 yumukeller ben 22haftalik hamileyim ilk gunden ister ultrason ister muayine amacli hep altdan bakdilar bir wey olmadi bence ondan biwey olmaz bakilsa da.Allah yardimcin olsun
yumukeller Kubrayy aynen öyleymiş ben ayak hareketlerini hissettiğim için bebekte aşağıda sanıyordum ama kafa vucud genel olarak yukarda şuan ayaklar kasik üstünde dedi