seheryldrm Ummuhan4934 çok teşekkür ederim bende öyle biliyordum doğumuma kadar acildeki muayenemde dört civarı demislerdi doğdu 4300😄😂
seheryldrm Eloni_12 amin amin cümlemizinkini inşAllah benim tek zorlanmam suni sancıydi ya onun dışında dikis filan beni pek etkilemedi ama bebeğinizi kucağınıza alınca hepsi geçiyor her şeye değiyor 💕
seheryldrm birprensesannesiiiiii mide bulantım olmadı benim sadece uyuşukluk oluyor alt bölge de sancidan yani bende öyle olmuştu sadece
seheryldrm denizinprensleri2 süt yoğurt muz kaşar peyniri tükettim ben genel olarak sütü her gün içmeye çalıştım normal sütü içemiyordum laktozsuza alışmıştım ondan içtim hamilelik boyunca
sedaemre seheryldrm Gozunuz aydin . Rabbim saglikla buyutmryi nasip etsin. Bu arada kilosu icin ne yediniz bebeginiz toplu dogdu?
seheryldrm sedaemre amin amin inşallah süt içtim her gün ben normal içemiyordum laktozsuz içtim muz kaşar peyniri yoğurt tükettim ara öğünlerde her gün olmasa da ama kilo alsın diye ekstra bir çabam yoktu süt hariç
gokcecan seheryldrm oyy maşallahhhh 😅😅 valla helal olsun sana onun kocaman kafası vardır iyi doğurmuşsun 😅 benim ki 3ü geçerse sezeryan isteyim diom ama nasip o güne gelebilirim inşallah bende.. herşey bi yana tebrik ederim hayrlı olsun 😍 bahtı açık olsun
seheryldrm gokcecan ben nasıl gelmek isterse o şekilde gelmesini istedim doğum şekliyle ilgili hiçbir şey düşünmedim korkmadım da normal doğmak istedi zor da olsa doğdu 😊 amin inşallah teşekkür ederim
Yesim1995 seheryldrm maşallah sana da bebeğine de canım her yerde anlatma rabbim sizi kem🧿 gözlerden korusun size uzun ömür sağlık versin inşallah 🤲🧚♀️🧡
OktaYDiLekNur seheryldrm Allah Annali Babali Buyutsun 😊 Rabbım Bızleride evlatlarımıza sağ sağlım kavuştursun İnşallah