Allah’ım isteyen hak eden herkese bu duyguyu yaşatsın inşAllah 🙏. Önce hamileliğimden bahsedeyim azıcık ben evlenir evlenmez hamile kalan tayfadanim😂 hamileliğimin ilk beş ayında kusmalarim çok oldu beşinci aydan sonra düzeldi öyle çok sorun yaşadığım bir süreç değildi şükür toplam yaklaşık 15 kilo aldim.40.haftadan sonra üç günde bir kontrole gidiyordum en son gittiğim kontrolde Perşembe gününe kadar doğurursan doğurursun doğurmaz isen Perşembe sabah hastaneye yatisini yapicaz dediler çünkü 41 doluyor ertesi gün zaman aşımı oluyor diye.Gelmedi benim oğlan 😂.Perşembe günü sabah erkenden hastaneye gittik saat 7 gibi(İstanbul Zeynep Kamil hastanesi). Acilden girişim yapıldı alttan muayene edildim 3-4 cm açıklık olduğunu söylediler ama nstde sancım çıkmadı hoş bende de bişey yoktu sancı adina.Daha sonra doğumhaneye aldılar beni damar yolu açıldı serum takıldı o suni sanciymis 🙄.Sancı gelince anladım.Saat sekiz gibi alttan yine muayene ettiler 5-6 cm açıklık olmuş her neyse öğlen on iki buçuk gibi suyum geldi sancidan açıklık da tam olmuştu 10 cm açıklık tam oluyormuş bu arada. Her şey böyleyken çocuğumun kafası tam aşağıda değilmiş bu yüzden biraz daha çok sancı çekmek zorunda kaldım saat 15.00 civarı gelip tekrar muayene ettiler başı inmişti ve saçını görüyoruz sancı geldikçe ıkın dediler birkaç ıkınma sonra oğlumu kucağıma verdiler 15.15de 😍 çok şükür. Tam bir tosbik olarak doğduğundan dikişim uzun sürdü sayısını bilmiyorum ama yaklaşık bir saat sürdü o sıra oğluşumu muayene götürmüşlerdi yarım saat sonra filan giydirip getirdiler 💕. 4300 gram 54 cm civarında bir tosbik doğurdum çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz sormak istedikleriniz varsa cevaplarım bütün hamislere kolay doğumlar dilerim Allah’ım bir avazda kurtarsın yardımcınız olsun inşAllah 🙏