Fndktgc0325 ElanrBlkc 😀😀 gelir gelir acele etme, ben bıraktım artık beklemeyi canı ne zaman istiyosa o zaman gelsin oğluşum 😍
ElanrBlkc Fndktgc0325 ben bi hafta daha beklersem sezeryan olacam bekleyemem çünkü ağrılar artık dayanılmaz ölüyorum
Fndktgc0325 ElanrBlkc kasık ağrıların mı var canım, benim de oluyo ama gündüzleri yok gece oluyo genelde, gündüzleri toplanma sertleşme oluyo bebekte
ElanrBlkc Fndktgc0325 ben de de sertleşme çok var. Bide adet sancısı gibi geliyo bazen. Bide bebem hiç durmuyo maşallah kıpır kıpır
Fndktgc0325 ElanrBlkc aynı durumdayız 🙈 bazen kaburgama bir patlatıyo eyvah diyorum şimdi çıkıcak yukardan 😄
ElanrBlkc Fndktgc0325 ayy sağlıkla doğurabilsekte rahatlasak. Doğurursam direk post açıcam kurtuldum diye 🙈
ElanrBlkc Fndktgc0325 ya karnımda güzel güvende ama ağrılar beni perişan etti bıktım artık mide ekşimesinden de 🙄
Gamzedngdn ElanrBlkc bende gelsin istiyorum geçen salı çatıma bakıldı hala ne nişan ne bişey yok 37+6 oldum bugün gelsin artık kızım 🤲
ElanrBlkc Gamzedngdn benim son 9 gün güya. Çatı muaynesinden sonra akımtıda hafif leke vardı. Sevindim ki nişan diye ama değilmiş malesef. Gelmiyo cadı yeri pek rahat
Gamzedngdn ElanrBlkc ahh ahhhh birde diyorlar kızlar erken gelir erkekler gününü doldurur diye. Göbeğimde o kadar kötü çatladı ve canımda acıyor ki sanki yırtılıp ordan çıkacak çocuk artık doğsun istiyorum 😣
ElanrBlkc Gamzedngdn bu kızlar ya nazlı yada gevşek 🤣🤣. Benimde çatladı göbüşüm ama onu pek umursamıyorum. Kızımın hatırasıı diyip geçiştiriyorım ben
Feyza_d Fndktgc0325 canım bana da alttan 2 kere baktı leke falan gelirse korkma demişti kanaman olursa eğer gel demisti