Babyveannesi Kızlar göğüs bölgemin tam arkası akciğerlerimin olduğu sırt kısmımda uzun zamandır geçmeyen böyle akciğer ağrısı gibi ağrım var sizdede varmı bu durum hamilelikten olabilirmi
Zynp01 Babyveannesi ayy evet bnde az önce post açmıştım çok korktum korona oldum diye :/ çünkü bazı kişilerde sadece sırt ağrısı oluyormuş
Zynp01 Babyveannesi dışarı çıkıyor musunuz ? Virüs önlemi aldınız mı yoksa hamilelikten mi acaba? O kadar zaman dikkat ettim
Babyveannesi Zynp01 önlem fazlasıyla aldım da hemşireyim ben bir gün başlattılar bizi bi gün hastanede çalıştım
Zynp01 a_gzde bnmde ağrı var hem göğüs bölgesi hemde tam arkası sırt kısmı çok endişeliyim korona için :/
Selincansu123 Babyveannesi bende sağlık calisaniyim bende çalışıyorum ama çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Zynp01 Babyveannesi sorcam canım yazarım tani çok kötüyüm ben eşimden gizli gizli ağlıyorum koronausam diye daha bebeğim çok küçük
Babyveannesi Zynp01 kendini koruduysan üzülme canım benim aylardır var 3ay önce oldu bir ay devam etti şimdi yine oldu şuan çalışmıyorum idari izindeyim canım
Zynp01 Babyveannesi mümkün olduğunca çıkmıyorum dışarı arkadaşlarımla görüşmyrm cafeye filan gtmyrm bi tek market maskeli