Aynurr16 Ahh canım üzüldüm ama öyle korkmana gerek yok atlatırsın hayırlısıyla rabbim yar ve yardımcın olsun hepimiz geçiricez zaten ama şimdi ama sonra veren de allah alanda 🌸❤️ Şafii ismiyle tez vakitte şifa nasip eylesin rabbim inşallah ❤️☀️
Mom626 Mmunvvr 😥😥😥 dualarım seninle Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşurtursun böyle okuyunca içim parçalanıyor inşallah en kısa sürede atlatırsın ne sana ne ailene ne bebeğine zarar gelmez 🙏🙏🙏
Ogrtmenhnm Mmunvvr çok geçmiş olsun canım dualarim seninle inşallah en hafif şekilde atlatırsın.. durumundan haberdar et bizleri… İlaç tedavisi başlandı mi yoksa sadece kontrol altında misin
Lara44 Mmunvvr canım rabbim şafi İsmiyle şifa versin, korkma Allah’ın izniyle atlatırsın çoğu arkadaşımız yakalanmış okuduk bu formda ve geçmiş. Yeter ki moralini iyi tut sen 🌺
es_es Mmunvvr çoookk geçmiş olsun. Acil şiflaar diliyorum. Umarım çocuğunuzu gönderebileceğiniz bir yakınınız vardır.
DamlaNur29 Mmunvvr geçmiş olsun istanbuldasın sandım cok kalabalık istanbul daha geneli orda vakaların
es_es Mmunvvr ben de evde karantinaya aldılar diye düşündüm. Umarım kimseye özellikle de çocuğuna bulaşmamışstır, sen de en kısa zamanda sağlığına kabuşursun. Tekrar çok geçmiş olsun
Ogrtmenhnm Mmunvvr hamileyken covid ilaç tedavisine başlamak sorun olmuyor galiba.. Bende Diyarbakirdayim
Semaatls Ins en kısa zamanda atlatrsınz.surecin nasl ilerlediği ile ilgili ara ara bizide bilgilendirirseniz seviniriz.Allah şifa versin