Mmunvvr Dua edin nolur anneler covid testim pozitif cikti kendim icin degil evdeki 5 yasindaki oglum ve esim icin endişeliyim benim yüzümden birine bisey olsa :(
mlsmrtgl Mmunvvr Rabbim acil şifa versin size . Dinlenin kendinizi iyice izole edin 🙏🏻 Rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻🌸
AysunFatih Mmunvvr Korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz sürekli havalandırın evi eninde sonunda herkes geçircek dikkat edin birşey olmaz Allah’ın izniyle
Irazca35 Mmunvvr ahh canımm benim çok iyi bak kendine dikkat en hafif şekilde atlatman için dualarım seninle 🤲🏻🤲🏻
Mmunvvr 1994ozg sagolun.. yegenlerimden kaptim dusuk riskim var diye is yapamiyodum yatiyordum evi temizlemeye gelmislerdi bana nerden bilebilirdik hic bi semptomlari yoktu
Mmunvvr 1994ozg evet malesef baska kimseyle gorusme imkanim olmadi zaten evde yatiyordum surekli normalde de cikmiyorduk
Ogrtmenhnm Mmunvvr çok geçmiş olsun canım dualarim seninle inşallah en hafif şekilde atlatırsın.. durumundan haberdar et bizleri… İlaç tedavisi başlandı mi yoksa sadece kontrol altında misin
DamlaNur29 Mmunvvr geçmiş olsun istanbuldasın sandım cok kalabalık istanbul daha geneli orda vakaların