Emrine Melismetinkaya bu d colefor veriliyor ama içinde hamilelere önerilmez yazıyor Anlamadm ben ya doktor verdi ama
Emrine Nurunilkmucizesi bazılarına da damla olarak veriliyormuş …sana kaç gün verdi …haftada üç dedi bana
Melismetinkaya Emrine evet bende okudum onu hatta o yüzden mi acaba haftada 2 kere yazdi dedim ama bilmiyorum sikinti olsa yazmazlar heralde
Nktozkn zeyzey95 eczacı bana 4 damla kullan dedi ama doktoruma sordum 9 damla dedi 9 damla kullanıyorum inşallah yükselir değerlerimiz 🙂
Busegulll35 zeyzey95 canım benim de d vitamin 10 çıkmıştı ben devit3 kullaniyorum doktorum 12 damlaya çıkardı 1 ayda 22 ye yükseldi simdi 15 damlaya çıkardık 30u gecmesi gerekiyormuş
zeyzey95 Busegulll35 ben damla kullanıyorum da tahlil yaptırmamıştım doktor yazdığında 3 damla dedi şimdi 9 kullanıcam
Kubrayy Karadenizf ekmek daha iyi zaten tahıllı gıdalarda emilim daha yüksek suya damlattığımda bence hiç yükselme olmamıştı..
yft zeyzey95 benim gebeliğimin başında 5 di devit-3 kullanıyorum günde 10 damla şu an 34 deyim bugün baktırdım 27 olmuş.
Pelo_00 zeyzey95 d vitaminizi düzenli kullanın benimde 19 çıkmıştı hemen yükselmiyor maalesef uzun süre d vitamini kullanmak gerekiyor.