Msltms haziranin25i ozgei giderken video çekmeyi unutmayın Kızlar kalp atışını sürekli dinlersiniz ne yazık ki ben unuttum dün 😅 o an aklımdan her şey siliniyor sanki 🙈
haziranin25i Msltms ahahahahahah babam memlekette mecbur video cekecegiz ilk torununu aşırı merak ediyor 🤗🤗 hatırlatıcılarımızda kayıtlı 😂😂
Berke leyer benimde 5+3lerdeym br kez kurtaj oldm kalp atisi duyamamistik. Simdi ne zaman duyabilrm acaba pazrtesi doktra gidicem bakalm hayrlisi
Hilalyusuf Msltms mide bulantısı için bahsettiğiniz prilam dr mi bende kullanıyorum cnkü aşırı kusmalarım vardı doktor serum takmaktansa bu ilacı kullan dedi sabahları folik asit akşamlarıda prilam dr kullanıyorum iştahım açıldı şimdide
Msltms Hilalyusuf aynen canım mide bulantısı için prilam verdi ama ben sürekli içmiyorum doktorum sürekli kullanma dedi illa ki olur mide bulantısı onun yerine çubuk kraker bulundur yanında dedi . Folik asitimi düzenli kullanıyorum 😊 kaç haftalıksın 😍
rabiass Msltms bnde 4+4 de keseyi gördüm 6+2 de kalp atışını duydum şu an 6+6 yiz teyzesi. Prilam bana da verdi doktor ama pek fayda etmiyo bana hâlâ kusmaya devam🙄 1 ay sonra kontrolümüz var 🤗
rabiass ozgei keseyi bilmiyorum canım da bebek 5 mm dedi gayet olması gerektiği gibi çok normal dedi . Hayırlısıyla kontrol günümü bekliyorum şimdi
ozgei rabiass sağlıkla kucağına al inşallah Darısı başıma ben de Salı günü kalp atışı için gideceğim çok merak ediyorum
rabiass ozgei ayy inşallah canım. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah hepimiz 🤲 Rabbim isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın ❤️