blueberyy00 Bgmky geldiim acile hemen yatisimi yaptı doktor iğne serum felan verdi şükür inşallah faydası olur bebegime
blueberyy00 mlsmrtgl valla iğneyi yeni yaptılar bitane serum takti sancim hafifledi bekliyorum kesilir inşallah hemen kanamam
blueberyy00 mlsmrtgl geldim.kuzum doktorum yatisimi yaptı gözetim altında tutmam gerek seni dedi şükür iğne ve serum verdi artık inşallah sifa olur bebeğime tutunur annesine bırakmaz
mlsmrtgl blueberyy00 kesilir canım yüksek ihtimalle düşük önleyici vurmuştur . Serumda ağrı kesici olabilir . Rabbim şifa versin 🙏🏻 Tez zamanda kesilir inşallah kanaman
blueberyy00 mlsmrtgl allah razı olsun inşallah kesilir ve bebeğime kavuşurum düşük başlamamıştır inşallah kan aldilar kontrol etmek için değerim düşmediyse şansım devam ediyor
Bus0672 Safiye12 canım enox 4000 ve 6000 var dedi şuan kapandı anca pazartesi tekrar sorabilirim yeni karar göre 5 de kapanıyorlar bekleyebilirsen pazartesi sorarım ama
sskrkzuu İki gün önce bende izmir bucada bulamadım doktorum hiboru da kabul etmedi normalde enox 4000 kullanıyorum sonra Allahtan bir eczanede buldum inşallah bu soruna bir an önce çözüm bulunur