NVK Bgmky o zaman bitmiş bizde çok zor bulduk hiç bir yerde yoktu maalesef tek orda bulduk inşallah hemen bulursun 😔
mlsmrtgl blueberyy00 öyle kötü düşünme canım kesen ne zaman görülecek ne zaman doktora gideceksin . En kötü iğne yapmaları lazım sana .
Bgmky Nagehan1 enox dan bahsediyorum canım. Bugün bi eczane 1 kutusuna 200 tl dedi. Resmen dolandırıcılık
blueberyy00 mlsmrtgl geldim.kuzum doktorum yatisimi yaptı gözetim altında tutmam gerek seni dedi şükür iğne ve serum verdi artık inşallah sifa olur bebeğime tutunur annesine bırakmaz
blueberyy00 Bgmky geldiim acile hemen yatisimi yaptı doktor iğne serum felan verdi şükür inşallah faydası olur bebegime
81anne Bus0672 canım benim son 3 adet kaldı 😣 ve stres yapıyorum ne olcak diye rica etsem yardımcı olabilir misin🙏🏻🙏🏻
Bus0672 81anne reçeten var mı canım oksapar yok dedi ama enox 4000 var demiş hala varsa yardımcı olurum
81anne Bus0672 yaaaa bende enox kullanıyorum zaten var canım raporum instagram adresini yazarmısın ordan numaramı veririm🙏🏻🤲
Damla61 Bnim doktorum rapor cikardi 3 aylik aldim ignemi. Oksapar yoktu enox werdi eczaci. 1 tl de odemedim.